Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Besplatan pregled i konzultacije za lasersku korekciju vida

Optical Express
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
30.09.2015.
u 08:00

Na lasersku korekciju vida odlučuje se sve više osoba, a Optical Express omogućuje svima zainteresiranima besplatan pregled i konzultacije u Danima otvorenih vrata, 07. i 28. listopada, od 9.00 do 15.00 sati, na adresi Strojarska 18, u Zagrebu.

Svim zainteresiranim posjetiteljima koji obave pregled tokom Dana otvorenih vrata, Optical Express poklanja i kupon za 15% popusta na ukupan iznos zahvata, za bilo koju metodu laserske korekcije vida, dok će jedan sretni posjetitelj osvojiti i besplatnu korekciju vida! Kako bi svi zainteresirani osigurali svoje prisustvo na Danima otvorenih vrata, sve što trebaju napraviti je nazvati Optical Express na broj telefona 01 56 25 450 i rezervirati svoj termin za pregled.

Optical Express posebnu pozornost posvećuje i brizi za pacijente, pa tako pacijentima na raspolaganju stoji iskusno osoblje i kirurzi svjetskog ugleda, suvremena tehnologija i najsigurniji laseri, a svi su zajedno posvećeni sigurnosti pacijenata i postizanju vrhunskih kliničkih rezultata te potpunom i sveobuhvatnom programu poslijeoperativne skrbi.

Svi oftamolozi su specijalisti u području refrakcijske kirurgije, a zajedno su obavili više od 1.000.000 operacija.

Želite prijaviti greške?