Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Baš sve što ti vraća osmijeh. Opušten i siguran shopping u Arena Centru

Arena Centar
Foto: Promo
1/4
19.05.2020.
u 13:53

Arena Centar se svakodnevno provjetrava i detaljno dezinficira, a dispenzeri za dezinfekciju ruku nalaze se na svim ulazima te na svim bitnim i prometnim lokacijama

Najpopularnija zagrebačka shopping destinacija, Arena Centar na svojim je web stranicama objavio poduzete mjere koje nam osiguravaju uvjete sigurnog shoppinga, no odgovornost je i na svima nama. Kao prvo, nemojte koristiti posjet centru samo za razgledavanje. Znamo, teško je odoljeti zaputiti se u Arena Centar samo da bi se prošetali, makli od doma, bili među ljudima i bacili oko na komad koji ste dugo vrebali na webu. No, savjetujemo vam da pametno isplanirate svoj posjet centru kako bi maksimalno dobro iskoristili vrijeme provedeno u centru, naravno uz minimalan rizik. Ukoliko imate maskicu i rukavice, stavite ih. Ne, to nisu modni dodaci, i da, neće se vidjeti vaš novi ruž i lak za nokte, ali maskica i rukavice mogu pridonijeti vašoj sigurnosti.

Foto: Arena Hospitality Group

Držanje preporučenog razmaka i higijena ključni su u sprečavanju zaraze koronavirusom. Upute za držanje distance nalaze kroz cijeli centar. Poštujte ih. Arena Centar se svakodnevno provjetrava i detaljno dezinficira, a dispenzeri za dezinfekciju ruku nalaze se na svim ulazima te na svim bitnim i prometnim lokacijama. Koristite ih. Jedino zajedničkim trudom možemo spriječiti širenje zaraze. Trgovine Arena Centra su se također pobrinule za našu sigurnost. Ponovo dezinficirajte ruke pri ulasku i izlasku iz svake trgovine. Tamo gdje je moguće, dezinficirajte košarice ili kolica za kupnju. Držite preporučen razmak između sebe i ostalih kupaca, ali i zaposlenika trgovine, premda imaju masku i rukavice. Poštujte upute trgovaca vezane za distancu te vrijeme za nužnu dezinfekciju trgovina. Kada je predviđena pauza za dezinfekciju trgovine koju ste planirali posjetiti možete provjeriti prije nego se uputite u shopping na stranicama Arena Centra.

Foto: Arena Hospitality Group

Iako znamo da jedva čekate isprobati sve nove stvarčice koje su stigle na police, prilikom kupnje promišljajte savjesno. Umjesto isprobavanja u trgovini radije se pripremite i kupite željeni komad pa ga isprobajte kod kuće. Bit ćete opušteniji, imat ćete dovoljno vremena da vidite pristaje li vam i pomoći ćete zaposlenicima trgovina da održe potreban nivo sigurnosti. Vodite računa da će sva odjeća koju probate ili vratite biti odložena u posebnu prostoriju na tri dana prije ponovnog stavljanja  u prodaju ili tretirana glačalom na paru.

Foto: Arena Hospitality Group

Također, ako ste u mogućnosti, plaćanja vršite karticom. Sada, kada su sve trgovine Arena Centra otvorene, lijepo je znati da unatoč novim okolnostima svaki naš posjet i dalje može biti iskustvo na najvišem nivou, baš kao i proteklih godina, a to ćemo postići samo suradnjom i poštovanjem svih obveznih mjera, trgovaca i drugih posjetitelja i kupaca.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije