Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crawford-djevojke

Baka, mama i kći obiteljskim portretom slave Majčin dan

Cindy Crawford
JCPenney
05.05.2012.
u 00:01

Supermodel Cindy Crawford s majkom i 10-godišnjom kćeri Kaiaom, zaštitnim lice dječje linije Young Versace, zasjale su na zajedničkom portretu za kampanju JCPenney u povodu Majčina dana

Ne paničarite, još nije prošao Majčin dan. To samo Cindy Crawford i američki brend JCPenney slave praznik posvećen svim mamama po Americi. Cindy je uspjela \"namamiti\" majku i 10-godišnju kćer Kaiau da zajedno poziraju za obiteljski portret te budu zvijezde kratkog filma govoreći \"o stvarima koje im je dala majka\". Baka, mama i kći neodoljivo su slične jedna drugoj, a pozirale su u casual odjeći s osmijesima od uha do uha.

U slučaju lijepe Cindy to je očito - odlični geni, duge noge, lice koje je zaradilo bogatstvo, kosa za koju bi mnoge žene umrle... popis je beskonačan! No njezin odgovor nije površan kao naš.
- Najveći dar koji mi je majka dala i koji pokušavam prenijeti i na kćer je bezuvjetna ljubav. Ako ste dijete, bezuvjetna ljubav daje vam snagu za cijeli život, a ako imate to, ne treba vam ništa drugo.

A o istoj temi 10-godišnja Kaia, koja je trenutačno zaštitno lice Versaceove dječje linije Young Versace koju su snimili slavni Mert&Marcus, oduševljena je slavnom mamom.
- Ona je najbolja majka na svijetu. Jako je dobra i draga te se mogu družiti s njom i zabavljati - kaže. A tu su i dobri geni, koje je naslijedila od Cindy i koji će joj sigurno u budućnosti proslaviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije