Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Zrću

Axwell održao party sezone, plesala i Ana Rucner

Ana Rucner na partyu na Zrću
Foto: Goran Telak
1/7
16.08.2016.
u 12:44

U ritmovima Axwella noćas je do ranih jutarnjih sati uživala i poznata violončelistica Ana Rucner, koja inače sve slobodno vrijeme između ljetnih koncerata provodi u društvu obitelji i prijatelja na Pagu

DJ Axwell, nekadašnji član kultnog trija Sweedish House Mafia, pred prepunim je Aquariusom odsvirao set za pamćenje i održao po mnogima jedan od najboljih partyja ove sezone.

Ulaznice su već danima prije bile rasprodane, a klub su preplavili obožavatelji Axwella, koji je već je godinama stalni gost Aquarius na Zrću. Ove godine je tu imao svoju europsku rezidenciju.

Ovaj DJ, koji je pet puta nominiran za prestižnu nagradu Grammy, a do sada je surađivao s Madonnom, Kylie, Rihannom, Adele, Usherom i Coldplayom, sinoć je odradio eksplozivnu svirku punu iznenađenja.

U njegovim ritmovima noćas je do ranih jutarnjih sati uživala i poznata violončelistica Ana Rucner, koja inače sve slobodno vrijeme između ljetnih koncerata provodi u društvu obitelji i prijatelja na Pagu.

>>Popularna pjevačica Vanna uživala na plaži u Dubrovniku

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:52 16.08.2016.

Jel to Ana fata kakvog komada ?

TO
tovaravot
22:43 16.08.2016.

Mogla bi ta Ana nekaj i pojest a ne da plasi ljude sntim kosturom

Avatar utunelu
utunelu
19:07 16.08.2016.

To nije muzika to je sra nje koje ce unistit muziku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije