Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
broadway

Springsteen se vraća na pozornicu, na koncerte smiju samo cijepljeni

Ronald Wittek/DPA/PIXSELL
09.06.2021.
u 11:15

Američki roker Bruce Springsteen najavio je u ponedjeljak da se njegov show na Broadwayju vraća u lipnju čime će postati prva megazvijezda koja će nastupati za publiku u zatvorenom prostoru otkako se New York počeo otvarati.

'Springsteen na Broadwayju' primat će samo cijepljenu publiku, priopćila je produkcija. Svi će morati pokazati potvrdu o potpunoj procijepljenosti.

Springsteen, 71-godišnjak iz New Jerseyja, 236 puta izveo je svoj program između listopada 2017. i prosinca 2018. Dijelio je s publikom osobne priče i ilustrirao svoje životno putovanje uz akustične izvedbe pjesama.

Iako može rasprodati divovske koncertne dvorane i stadione, "The Boss" je za svoju posljednju izvedbu izabrao kazalište St. James koje prima oko 1700 ljudi. 'Springsteen na Broadwayju' izvodit će se od 26. lipnja do 4. rujna. 

Tek nekoliko kazališta otvorilo je svoja vrata na Broadwayju, a prve veće produkcije očekuju se najranije u rujnu. Mjuzikl "Hadestown" otvara svoja vrata 2. rujna. 

"Volio sam raditi na 'Springsteenu na Broadwayju' i oduševljen sam što su me pozvali da repriziram show u sklopu ponovnog otvaranja Broadwayja", rekao je Springsteen. 

Ulaznice su u prodaji od četvrtka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije