Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija: Jan Torjanac, sin Slavice Knežević i Marka Torjanca, stradao u nesreći

Sin S. Knežević i M. Torjanca u komi nakon naleta automobila

slavica
Andrej Kreutz
08.10.2009.
u 18:54

Nesreća u kojoj je Jan stradao dogodila se u ponedjeljak popodne na pješačkom prijelazu na Selskoj cesti. Unesrećeni Jan Torjanac, koji će za mjesec dana proslaviti 18. rođendan, prevezen je u bolnicu s brojnim vanjskim ozljedama i trenutačno je bez svijesti u šok-sobi.

Najveća bol s kojom se može suočiti roditelj je stradanje djeteta. A s hladnim licem te teške traume ovih se dana suočavaju bivši supruzi Slavica Knežević (54) i Marko Torjanac (42). Njihov 17-godišnji sin jedinac Jan stradao je u prometnoj nesreći, a liječnici u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica ulažu sav svoj napor i znanje da spase njegov mladi život.

Korak do punoljetnosti

- Naš je Jan još u komi. Ostaje nam samo čekati - uz težak uzdah procijedio je Marko Torjanac i bolno dodao:

- I liječnici i mi polažemo nade da će se njegov mladi organizam uspjeti izboriti i ne zamišljamo da je moguće išta drugo. Moramo zadržati pozitivne misli i moliti se za njega.

Nesreća u kojoj je Jan stradao dogodila se u ponedjeljak popodne na pješačkom prijelazu na Selskoj cesti. Kako neslužbeno doznajemo, Jan je bio u društvu prijatelja koji je stajao iza njega i svjedočio naletu automobila na svojega kolegu pa je zbog viđenog još u šoku. Unesrećeni Jan Torjanac, koji će za mjesec dana proslaviti 18. rođendan, prevezen je u bolnicu s brojnim vanjskim ozljedama i trenutačno je bez svijesti u šok-sobi, a obitelj je uz njega i uzda se u Božju pomoć u njegovu ozdravljenju.

Janova majka, uvijek nasmijana i vedra glumica Slavica Knežević, u izuzetno je teškom stanju i jučer se nije mogla javiti na telefon. Još je nedavno govorila: "Humor nas drži i životni cilj mi je zagrcnuti se od smijeha", dodajući da joj je najdraže kad joj se u smijehu pridruži njezin sin Jan. O svojem gimnazijalcu uvijek je govorila s mnogo ponosa ističući da je pravi mislilac i ljubitelj povijesti. Od roditelja je naslijedio strast prema kazalištu koje doživljava kao vrhunsku zabavu. Zato je i razumio kad mu mama, s kojom je nastavio živjeti poslije razvoda roditelja, uoči premijera ne stigne skuhati ručak.

Ujedinjeni u boli

Slavica i Marko poslije rastave ostali su prijatelji i suradnici, a prije svega najbolji roditelji svojem Janu. Pa i sad ujedinjeni u boli vjeruju u njegov oporavak.

Ključne riječi

Komentara 6

VO
VolimZagreb
07:28 09.10.2009.

U ratu sam se nagledao tužnih situacija a najgore su kada roditelji nadžive svoju djecu. Nadajmo se da to neće biti u ovom slučaju. Slavice drž\'te se!

BE
beba022
11:00 09.10.2009.

Draga Slavice, drži se! Znam da ti je strašno. Jan je prekrasan mladić koji će sigurno dobiti ovu bitku. Ti si izborila svoju veliku bitku, sada s mislima samo uz Jana. S tobom sam u dobrim željama. BEBA

DR
dragana
12:41 09.10.2009.

Kakav prelepi dečko!! Neka mu dragi Bog da snagu da dobije borbu za život, a roditeljima da izdrže dane neizvesnosti i pomognu svom anđelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije