Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SF hit

Ridley Scott predstavio novu jezivu seriju o robotima koji odgajaju ljudsku djecu

Foto: Promo
06.08.2020.
u 15:05

Redatelj Ridley Scott režira novu TV seriju "Raised by Wolves".

Slavni redatelj Ridley Scott, autor "Aliena" i "Gladijatora", sprema znanstveno-fantastičnu TV seriju s prilično originalnom premisom. Radnja serije "Raised by Wolves" će pratiti dva androida - Oca i Majku - koji na nepoznatom novom planetu imaju zadatak odgojiti koloniju ljudske djece nakon što je Zemlja uništena u ratu. 

Majku tumači Amanda Collin, Abubakar Salim je Otac, dok će misterioznog Stranca koji se nađe na planetu glumiti Travis Fimmel (Vikinzi). 

Ovo je Scottov prvi izlet u televizijske vode, a režirao je prve dvije od ukupno deset epizoda. Premijera serije zakazana je za 3. rujna na streaming servisu HBO Max. 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
17:26 06.08.2020.

Moglo bi biti dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije