Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj druge sezone

Najbolji evergreen domaćeg rocka je pjesma ‘Mojoj majci’

giuliano
Antonio Bronić/Pixsell
27.02.2010.
u 22:52

U finalnoj emisiji HTV-ova showa "Evergreen" po dekadama prošlog stoljeća proglašeni su najbolji hitovi, a najviše glasova gledatelja dobila je pjesma Prljavog kazališta

Nakon osam subota druženja HTV-ov show “Evergreen” došao je svojem kraju. Gledatelji su pomno gledali i glasovanjem najveći broj glasova dodjelili pjesmi “Mojoj majci” koju izvorno izvodi grupa Prljavo kazalište i time odlučili da je upravo ona najbolji domaći pop i rock evergreen u posljednjih tridesetak godina.

 

Nešto lošije, ali najbolje u svojim dekadama bile su pjesme “Da li znaš da te volim” koja je obilježila 60-godine prošlog stoljeća i pjesma “Sve još miriše na nju” koja je pobjednica kao predstavnica 90 - ih.

 

Pjesmu “Mojoj majci” u prijašnjim je epizodama pjevao Goran Karan koji u jučerašnjoj finalnoj emisiji nije nastupio jer je na putu u Americi pa je pjesmu umjesto njega izveo Giuliano. Najsretniji gledatelj koji je glasovao za pjesmu nagrađen je s 15 000 kuna.

 

Kao i uvijek i u posljednjoj emisiji usamljenom voditelju Robertu Ferlinu u goste u studio došli su pjevačica Vanna koja je nastupala u prvoj sezoni showa, Davor Gobac i Ivan Piko Stančić i prokomentirali svih 12 finalnih pjesama te birali njima najdraže.

 

Ferlinova suvoditeljica Daniela Trbović ni nakon dvije emisije odsustva nije se pojavila, a povukla se na kratko radi zdravstvenih problema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije