Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA SIMU

Književna fešta u povodu rođendana Sime Mraovića

Simo Mraović
Željko Hladika (arhiva)
24.03.2010.
u 10:05

U čast prerano preminulom Simi Mraoviću, kojemu bi uskoro bio rođendan, pjesnici, pisci, novinari i nakladnici čitat će izabrane ulomke njegovih djela.

U knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, u petak, 26. ožujka, održat će se sasvim osobita rođendanska zabava. Naime, u čast prerano preminulom Simi Mraoviću, kojemu bi uskoro bio rođendan, pjesnici, pisci, novinari i nakladnici čitat će izabrane ulomke njegovih djela.

Svi oni koji su se zaželjeli Siminih tekstova, pozvani su da dođu na ovu rođendansku proslavu, a organizatori najavljuju da se neće puno pričati, nego da će se samo puno čitati. Pjesme, prozu i kolumne Sime Mraovića govorit će Marinela Aleksovski, Stjepan Balent, Slađana Bukovac, Miloš Đurđević, Đurđica Čilić, Ivan Herceg, Ervin Jahić, Rujana Jeger, Dorta Jagić, Jasna Kovačević, Igor Lasić, Slađan Lipovec, Branko Maleš, Barbara Matejčić, Robert Mlinarec, Kemal Mujičić Artnam, Jasenka Kodrnja, Jadranka Pintarić, Marko Pogačar, Nenad Popović, Ivica Prtenjača, Maja Sever, Ivana Simić Bodrožić, Dalibor Šimpraga, Milko Valent, Darija Žilić… i mnogi drugi.

Komentara 1

JU
junije
10:25 24.03.2010.

eh, simo... lijepo ga se i tužno sjetiti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije