Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVERGREEN Glazbeni TV show vratio nas u prošlost

Hit pjesme koje ne smijemo zaboraviti

04.01.2009.
u 20:20

Evergreen fest show u subotu navečer nam je nakon dugo vremena na nacionalnoj televiziji omogućio šetnju glazbenom prošlošću uz odličan voditeljski par Zlatu Mück i Roberta Ferlina.

Odlična ideja
Vanna, Jelena Radan, Maja Blagdan, Massimo, Đani Stipanićev i Jacques Houdek idućih sedam subota izvodit će domaće hitove 50-ih, 60-ih, 70-ih, 80-ih i 90-ih godina prošloga stoljeća, među kojima će publika birati najbolji. Povratak starih hitova na male ekrane oduševio je glazbenike čiji su hitovi u malo drukčijem ruhu izvedeni u subotu.

– Ideja je super i odlično je ostvarena. Sviđa mi se što se napokon možemo malo vratiti u prošlost i prisjetiti dobrih pjesama. Skeptična sam jedino što će sve pjesme izvesti istih šestero pjevača jer ipak je svaka od tih pjesama rađena za pjevače različitih senzibiliteta. No, ne sumnjam da je ovaj pjevački postav odličan – otkrila nam je svoje impresije o novome showu pjevačica Meri Cetinić, koja je oduševljena kako je Vanna izvela pjesmu “Četiri stađuna”.

– To joj je možda jedna od najboljih izvedbi – kaže Meri Cetinić.

Zadovoljstvo što se njegova pjesma “Divno je biti nekome nešto” našla u utrci za najbolji hit nije mogao sakriti ni Željko Krušlin Kruška.

Uz bok najboljima
– Iznimna mi je čast što se moja pjesma našla uz pjesme glazbenih velikana kao što su Robić i Špišić – oduševljen je bio Željko Krušlin. Ovakav show smatra odličnim jer te pjesme nisu zaslužile da ih prekrije prašina, a Massimovu izvedbu svog hita smatra briljantnom. Priznao je čak da mu zvuči bolje nego u njegovoj izvedbi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije