Naslovnica Kultura Film

Generala u kinima do sada pogledalo gotovo 30000 gledatelja

12. kolovoza 2019. u 12:18 23 komentara 1945 prikaza
Foto: Screenshot

Film 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka ne prestaje izazivati zanimanje kod domaće publike te je tako od otvaranja, film u kinima do sada pogledalo 28 383 gledatelja što je jedno od najboljih otvaranja hrvatskog filma od osamostaljenja.

Pretpremijera "Generala" pogledalo osam tisuća ljudi u jednom danu

Film o životu generala Ante Gotovine najveći je interes izazvao na područjima Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Zagrebačke županije. Krasi ga raskošna produkcija koju hrvatska kinematografija do sada nije vidjela, a sniman je na autentičnim lokacijama na kojima je bila prisutna i Hrvatska vojska koja je pomogla realizaciji filma i tehnikom i ljudstvom.

Stiže u kina Pogledajte trailer za Vrdoljakov film o Anti Gotovini

Napeta radnja, emotivne scene, kvalitetna produkcija plus snažna glumačka postava dobitna su kombinacija za pune kino dvorane. U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a uz u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand Assante, Borko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. 'General' je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • Rope22:

    Nestrpljivo očekujem da pasuljari počnu da komentarišu (kmeće cvile, arlauću....) našeg Generala.

  • Branimir Krešimir:

    Film trebaju pogledati svi,koji su željeli slobodnu Hrvatsku.Bio sam u kinu nakon 30 godina i oduševljen sam.Glumci su odlični,jedino me nije zadovoljio svojom glumom Mustafa Nadarević.

  • Anett:

    Konačno hrvatski igrani film o Domovinskom ratu!