Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Data Recovery

Dalibor Martinis u Likovnom centru Rupčić u Sisku

'16.04.2010., Hrvatska, Zagreb - MSU, Medjunarodna izlozba sa zvijezdama suvremene europske umjetnosti.Par lijevih cipela \\u0096 Povratak u stvarnost u istocnoj Europi.Dalibor Martinis. Photo: Igor K
'Igor Kralj/PIXSELL'
05.04.2011.
u 13:44

Transmedijalni i videoumjetnik Dalibor Martinis u Sisku će održati predavanje o svojim radovima pod nazivom "Data Recovery"

 Likovni centar Rupčić u Sisku 12. travnja u 19.30 sati ugostit će transmedijalnog i videoumjetnika Dalibora Martinisa.  Autor će govoriti o svojim radovima koje je realizirao od 1974. do danas, a nazvao ih je "Data Recovery".

- Ovim postupkom želim povratiti neke fragmente događaja ili situacija koje su se izgubile u našem sveopćem urbanom memory lossu. - izjavio je Martinis.

Ovaj diplomirani slikar održao je brojne samostalne izložbe, performanse i projekcije, sudjelovao na međunarodnim izložbama, videofestivalima, a njegovi su radovi izloženi i u zbirkama Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije