Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeh

Amazon kupio srpsku TV seriju "Senke nad Balkanom", evo kako će ju zvati

06.03.2020.
u 09:51

“Senke nad Balkanom” postale su prva srpska serija koju je u svoju ponudu uvrstio jedan od najvećih svjetskih streaming servisa Amazon Prime, koji pokriva više od 150 milijuna pretplatnika.

Na Amazonu je omogućeno gledanje prve sezone, odnosno deset epizoda “Senki nad Balkanom”. Serija Dragana Bjelogrlića na englskom nosi naslov “Black sun".

“Visoka politika, lokalni interesi, novac i kriminal spajaju se u ovom trileru smještenom u turbulentnu Europu kasnih 1930-ih godina”, napisao je Amazon o seriji koja je ostvarila ogroman regionalni uspjeh.

Autori serije “Senke nad Balkanom” su redatelj Dragan Bjelogrlić i Stevan Koprivica. Glavne uloge igraju Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Goran Bogdan…

Serija je nagrađena Zlatnom antenom za najbolju seriju 2017. godine na 8. Festivalu domaćih igranih serija u Srbiji.

Komentara 2

HW
hwy2hell
10:49 06.03.2020.

Čujem da će si kupiti i “Generala” !

DU
Deleted user
11:11 06.03.2020.

Hvala večernjem.Da vas nema, ne bi znali da komšije uopće i postoje, a kamoli da snimaju i serije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije