Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20. rođendan

Algoritam u nedjelju slavi prodajući svoje knjige po samo jednu kunu

algoritam
david Hošnjak
05.02.2010.
u 15:22

U nedjelju 7. veljače 20. je rođendan Algoritma. Slavi ga tako da svim knjigoljupcima nudi knjige za samo jednu kunu. U Algoritmovim knjižarama u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu, Osijeku, Puli...

U nedjelju 7. veljače 20. je rođendan Algoritma. Slavi ga tako da svim knjigoljupcima nudi knjige za samo jednu kunu. U Algoritmovim knjižarama u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu, Osijeku, Puli, Varaždinu i Zadru svaki kupac može izabrati do 20 knjiga po toj rođendanskoj cijeni.

No oprez, morate uraniti i požuriti se želite li se dokopati svog dijela toga primamljivog knjiškog kolača. Sve će knjižare biti otvorene samo dopodne, najčešće od 10 do 12 sati, a knjižara u Zadru raditi do 15 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

OO
onako_ovlaš
23:53 06.02.2010.

Dobar trik,no u pitanju su sve stari naslovi koji su još 2005-06 ostali neprodani po kioscima:mnogi će se razočarati,ali eto.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije