Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZNA LISTA

Ruski milijarder ušao u NBA i postao daleko najveći gubitnik

Brooklyn Nets
Reuters (Ilustracija)
01.07.2014.
u 09:43

Netsi Mikhaila Prokhorova ostvarili su minus od 144 milijuna dolara, a prvi koji slijede iza njih su Wizardsi sa svega 13 milijuna dolara minusa.

Ruski milijarder Mikhail Prokhorov sigurno nije očekivao da će njegov projekt Brooklyn Netsi u prošloj sezoni biti najveći financijski gubitnici, ali dogodilo se upravo to jer u minusu su 144 milijuna dolara.

Samo na ugovore igrača potrošili su 102 milijuna dolara, a s obzirom da plaćaju dodatni porez na plaće, morali su prijaviti toliki gubitak. Nakon njih na listi klubova koji su izgubili najviše novca slijede Washington Wizardsi s minusom od 13 milijuna dolara. Jasan je to pokazatelj lošeg poslovanja Netsa.

Što se dobitnika tiče, najveći profit ostvarili su Los Angeles Lakersi pa su tako u plusu od stotinu milijuna dolara, potom slijede Chicago Bullsi sa 61 milijunom dolara.

>> Dražen Petrović proglašen najboljim šuterom u povijesti Netsa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije