Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi koncept

Magenta 1 objedinjuje sve usluge

29.03.2016., Zagreb - Konferencija za medije Hrvatskog telekoma na kojoj je predstavljana nova usluga pod nazivom: Magenta 1, te koncert Olivera Dragojevica i Zlatana Stipisica Gibonnija. Na konferenciji su govorili Natasa Rapaic, Sasa Kramar, Oliver Drag
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
30.03.2016.
u 09:03

Svi privatni korisnici ulaze u Magenta svijet ako u svom kućanstvu koriste internetsku vezu i najmanje jednu mobilnu liniju HT-a

Hrvatski telekom jučer je predstavio novitet u ponudi telekomunikacijskih usluga pod nazivom Magenta 1. Kako su objasnili na konferenciji za novinare, riječ je o jedinstvenom konceptu ponude telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj za privatne i poslovne korisnike Hrvatskog telekoma.

Svi u magenta svijetu

A on uključuje pouzdano tehnološko vodstvo, jednostavnost usluga te izbor ponuda kroz savjetovanje s posebno obučenim prodajnim predstavnicima.

– U M1 svijet ulaze svi privatni korisnici fiksnih i mobilnih usluga HT-a bez potpisivanja novih ugovora ako zadovoljavaju osnovne kriterije, a mi im nudimo najveći izbor svih telekomunikacijskih usluga za sve članove kućanstva na jednom mjestu – objasnila je Nataša Rapaić, članica uprave HT-a i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Saša Kramar, zadužen za poslovni segment u HT-u, istaknuo je prednosti Magente 1 Bussines:

– Naši poslovni korisnici dobivaju flat proizvod s maksimalnim brzinama internetske veze na svojim lokacijama, na mobilnoj i fiksnoj mreži. Korisnik može biti siguran da će mu kompletna infrastruktura uvijek raditi jer dobiva smart internet platformu koja omogućava neprekidan rad uz 4G backup. Osim toga, zaštitili smo internetsku vezu trostrukom zaštitom od računalnih napada. A da bi korisnici povećali svoju produktivnost i bili fleksibilniji u poslu, osigurali smo im Cloud Storage od čak 1 TB za pohranu podataka tako da mogu raditi s bilo kojeg uređaja i lokacije.

U povodu predstavljanja usluge HT je organizirao koncert Gibonnija i Olivera kao dar građanima, koji će se održati na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u subotu 2. travnja.

Gibonni i Oliver na dar

Pjevači će predstaviti i zajednički album “Familija”. HT će omogućiti live streaming koncerta na MAXtv platformama, tportalu te Facebook stranici HT-a. Dodatno, preko streaminga na tportalu, moći će poslušati i zajednički singl Gibonnija i Olivera od 2. travnja. Od 12. travnja svi korisnici Hrvatskog telekoma će preko Moj Telekom portala moći downloadati cijeli album “Familija”.

>> HT opet na putu rasta 

>> Prihodi HT-a blago porasli, predložena dividenda od 6 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije