Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA IZJAVE

Obersnel: Hasanbegović laže, njegova crna kapa pala mu je na uši

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
01.09.2016.
u 17:31

'Netočno je da sam da razgovarao o velikoj koaliciji HDZ-a i SDP-a'

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel uzvratio je na izjave tehničkog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, koji je rekao da je Obersnel zlorabio njihov razgovor u četiri oka i da je, jadikujući o političkom stanju, rekao kako misli da se HDZ i SDP trebaju ujediniti.

"Prije svega moram reći da raspušteni Hasanbegović, a ne tehnički ministar, bezočno laže i očito nastavlja svoj obračun s Rijekom. Kao prvo, netočno je da sam s Hasanbegovićem razgovarao u četiri oka, sa mnom je na svim sastancima bio prisutan i pročelnik za kulturu Ivan Šarar. Netočno je da sam razgovarao o velikoj koaliciji HDZ-a i SDP-a. Uostalom, zašto bih o tome razgovarao s čovjekom zbog kojeg imam grč u želucu zato što s njim uopće moram razgovarati", poručio je Obersnel za N1.

"Točno je da je rekao da vodim računa o tome koga ću birati za intendanta ako želimo Ministarstvo kao partnera, a što može potvrditi pročelnik Šarar koji je sa mnom bio na sastanku. Očito da je ministar Hasanbegović imao problema sa sluhom, bit će da mu je ona njegova crna kapa pala na uši."

>> Bojan Glavašević i Zlatko Hasanbegović odradili dinamičnu debatu. Evo kako je protekla

Komentara 79

DY
dynasty1414
17:52 01.09.2016.

E moj Vojko.....pod tvojom komunističkom palicom i partizankom sa velikom crvenom petokrakom na toj debeloj glavi već skoro 20 godina vodiš Rijeku , Primorje, Kvarner, cijeli taj kraj u propast . Rijeka ne samo da stagnira u odnosu na drugee gradove uz obalu, već nazaduje, tone. Nadam se da ce uskoro taj krasan narod shvatiti tko se krije iza tog tobože antifašizma i SDP a i konačno maknuti te nesposobne ljude...... Riječani, pogledajte do kuda je Zadar došao, Šibenik, Split.....recite dosta i mijenjajte....!!!

FN
Fr@njo
17:50 01.09.2016.

a nebi li ti ,umjesto povracanja, zauzeo d a u tvojoj partiji otvore spise , da vidimo ciji su to ocevi kasapili prije 90te..a Vojko ..

ST
stric5
17:48 01.09.2016.

....vojko.....hahaha...da "vojko" ....haha ...očito laže jer u svom negiranju se služi uvredama i etiketiranjem ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije