Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pregovora

Most od HDZ-a i SDP-a traži da se do 30.11. pismeno očituju na predloženi plan reformi

Most
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
27.11.2015.
u 17:15

– Mi smo obavili svoj dio posla, prezentirali smo program i reforme i sada je potez na HDZ-u i SDP-u. Od njih čekamo službeno pisano očitovanje – izjavio je čelnik Mosta Božo Petrov

Most nezavisnih lista priopćio je da ''nakon održanih pregovora s HDZ-om i SDP-om, na kojima su prezentirane jasne smjernice za nužne reforme sada od te dvije stranke očekuje službeno pisano očitovanje na iznesene prijedloge''.

– Dostavljeni su pisani prijedlozi u tabličnom obliku po stavkama. Za svaku stavku očekuje se odgovor – da ili ne s obrazloženjem ili drugim prijedlogom. Krajnji rok za službeno očitovanje jest ponedjeljak, 30. studenogaU razdoblju pregovora, Most nezavisnih lista sastao se s nizom stručnjaka kako bi pripremio kvalitetan  prijedlog reformi. Unatoč neviđenom pritisku i neprestanom propitivanju kredibiliteta, Most je održao obećanje dano svojim biračima te i dalje inzistira na promjenama koje su nužne za oporavak Hrvatske – poručuju iz Mosta.

– Potpuno smo svjesni težine procesa koji smo pokrenuli, a koji propituje dugogodišnju praksu vladanja koja nije bila usmjerena boljitku Hrvatske već partikularnim interesima. Mi smo obavili svoj dio posla, prezentirali smo program i reforme i sada je potez na HDZ-u i SDP-u. Od njih čekamo službeno pisano očitovanje – izjavio je čelnik Mosta Božo Petrov. Dodao je da nakon što dobiju povratnu informaciju od SDP-a i HDZ-a, slijede koraci o kojima će obavijestiti javnost.

>> Ivan Kovačić: Most je i dalje cijeli, daj Bože da se što prije oformi Vlada 

>> Mijenjaju stavove: Most vrluda s idejama, od pola reformi sâm odustao 

>> Gordana Rusak objasnila Mostove smjernice za obrazovanje

Komentara 40

Avatar abakus
abakus
17:51 27.11.2015.

Bravo! Što drugo reći osim još jednom: Bravo! Svaka čast!

DU
Deleted user
17:34 27.11.2015.

Nema popuštanja,sad ili nikada iamao šansu da spasimo državu i rješimo se uhljeba i lopva.

TO
tolitol
17:19 27.11.2015.

Sviđa mi se kako rezoniraju u Mostu. Sada je na dvije "velike" stranke da se jasno očituju, a na Mostu da u skladu s odgovorom donese konačnu odluku. I neka se ne daju preveslati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije