Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

HDZ na skupu u Areni Zagreb očekuje 20.000 ljudi, a zabavit će ih Mišo Kovač, Škoro, Bulić...

Mišo Kovač
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/4
03.11.2015.
u 07:45

Kandidati za zastupnike, prvi s liste, govorit će po minutu, a skup je otvoren za javnost, kažu u HDZ-u

Završni skup uoči parlamentarnih izbora HDZ organizira u Areni Zagreb u četvrtak u 17 sati gdje kani okupiti 20.000 članova i simpatizera. Skup je otvoren za javnost, dakle nisu potrebne pozivnice za ulazak, a zamišljen je kao političko-glazbeni spektakl.

Arena je namjerno izabrana kako bi demonstrirali snagu i moć jer nije baš svakodnevica političke skupove držati u dvoranama koje primaju 20.000 ljudi.

Štoviše, osim HDZ-a koji ju je bio napunio kada je aklamacijom za predsjednicu stranke izabrana Jadranka Kosor, nakon Sanaderove ostavke, nijedna stranka nije pokušala „osvojiti" Arenu.

Da spektakl bude veći, HDZ je za svoj završni skup u Areni Zagreb pridobio i glazbene zvijezde, tako će mobilizaciju HDZ-ova članstva pjesmom pomoći i legendarni Mate Mišo Kovač, zatim Radojka Šverko, Miroslav Škoro, reper Marko Lasić, Mate Bulić, Đani Stipaničev, klapa Intrade...

Osim govora predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i bivšeg slovačkog premijera Mikuláša Dzurinde, ne bi trebalo biti drugih govornika. No, predstavit će se svi kandidati Domoljubne koalicije za Hrvatski sabor i to na način da će se publici obratiti prvi na listi kratkim jednominutnim apelima.

Nakon što se predstave po dvije izborne jedinice, ići će glazbeni broj. Osim članstva i simpatizera na skup je pozvano i po 50-ak uzvanika iz pet društvenih skupina – znanstvenika i sveučilišnih profesora, humanitarnih zvijezda, sportaša i glazbenika, poduzetnika i liječnika.

>>SDP-u i HDZ-u ukupno po dvanaest mandata u trećoj i devetoj jedinici

>>Jesu li izbori ona nedjelja kad se na Fejsu ismijavam onima koji su glasovali?

Komentara 227

DU
Deleted user
08:02 03.11.2015.

SDP organizira igranku u Donjem Lapcu,Seva i žikino kolo su na repertoaru.

Avatar Filipa_Š
Filipa_Š
08:10 03.11.2015.

O sat po sat otkucava vrijeme do konačnog pada vojske uhljeba SDP partije!

TO
torcidaš
08:14 03.11.2015.

Isto toliko ce nas večeras biti u Splitu.... Lipo li je Hrvat biti majko hvala ti..... Torcida je uvijek bila i bit ce uz Hdz, a ne uz nekakve Lalovce, Borise, Obrade i Milose. Znamo mi dobro tko za kogaoga navija i ne gurajte nam likove koji nam ne pripadaju. Do pobjede ta HDZ svi smo spremni dati svoj glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije