Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjene na Prisavlju

Programe preuzimaju Đelo Hadžiselimović, Daria Marjanović i Igor Duić

Goran Radman
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
14.11.2014.
u 15:38

Vršiteljima dužnosti televizijskih glavnih urednika postali Đelo Hadžiselimović koji preuzima HTV1, Daria Marjanović koja prelazi na HTV2 te Igor Duić koji je imenovan privremenim šefom Novih medija.

Očito procijenivši da s dosadašnjim glavnim urednicima nekih HTV-ovih programa neće moći realizirati svoje ideje i planove ravnatelj programa HRT-a i prisavski v.d. rukovoditelj Informativno-medijskog servisa Saša Runjić smijenio je danas troje programskih urednika HTV-a: Gordanu Mrđen (glavnu urednicu Prvog programa HTV-a), Maju Tokić (glavnu urednicu Drugog programa HTV-a) i Tamaru Vudrag (glavnu urednicu HRT-ovih Novih medija).

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman prihvatio je Runjićev prijedlog promjena na čelnim programskim mjestima pa su tako, opet Runjićevom odlukom, vršiteljima dužnosti televizijskih glavnih urednika postali Đelo Hadžiselimović koji preuzima HTV1, Daria Marjanović koja prelazi na HTV2 te Igor Duić koji je imenovan privremenim šefom Novih medija.

Kako javljaju s Prisavlja novoimenovani urednici nove funkcije službeno preuzimaju sutra i obavljat će ih do izbora urednika javnim natječajem.

>>Gordana Mrđen dala ostavku na mjesto šefice Prvog programa HTV-a

>>Zbog Bandića i nedjeljnog rasula na HTV-u smijenjen Tomislav Špoljar

Komentara 7

ŽU
žuti
16:11 14.11.2014.

U Radmanovoj katedrali mjenjaju se zvonari!

Avatar navijač
navijač
16:16 14.11.2014.

HTV- udbaška utvrda , sa Radmanom na čelu! tu više i nema Hrvata na vodećim mjestima.

TA
tamanitelj
16:21 14.11.2014.

Znači sada ćemo gledati samo dokumentarni program

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije