Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radost dijeljenja

U duhu Božića: Tribunjski ribari dijelili srdele, Šibenčani skuhali bakalar

Šibenik,bakalar
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/29
24.12.2014.
u 15:16

Malo tko je ostao gladan u Tribunju i Šibeniku...

Više od 2000 porcija bakalara oduševilo je Šibenčane i turiste koje su danas uživali u blagdanskoj deliciji koju su za njih pripremili članovi Udruženja obrtnika. I u obližnjem Tribunju jučer je također bilo razlogu za sreću.

Posada ribarskog broda Povlja na čelu s vlasnikom Josom Perkovom podijelila je cjelokupan ulov srdela sugrađanima i time demonstrirala pravi duh Božića te pokazala brigu za bližnje.

>>'Prava' zima stiže nakon Božića: Evo kakvo nas vrijeme očekuje

>>Ovog Božića pod borom želimo...

Komentara 2

SL
slavojka1000
09:12 25.12.2014.

Srećan Božić svim pripadnicima katoličke veroispovjesti, da ga proslavite u miru, sreći, zdravlju i veselju. Danas je vaš praznik, pa stoga rasprave ostavljamo za neki drugi dan, ima ih. Nadam se da će te nam na isti način, sa poštovanjem, uzvratiti 7-mog januara. Prijatno još jednom.

DH
dalibor.hren
18:38 24.12.2014.

Svaka čast gospodinu Perkovu i posadi: podijelili su svoj ulov. Gdje su Šibenčani upecali bakalar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije