Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ponedjeljak

Otvorenje obnovljenih prostorija Udruge Zvijezdice u Gunji koju su obnovili vojnici

Drago Lovrić
Dino Stanin/PIXSELL
27.09.2014.
u 10:04

Presjecanjem vrpce na glavnom ulazu označit će se predaja na uporabu i završetak radova na obnavljanju prostorija Udruge Zvjezdice.

Otvorenje obnovljenih prostorija Udruge Zvijezdice u Gunji kojemu će nazočiti načelnik Glavnog stožera RH general zbora Drago Lovrić i potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih, Milanka Opaćić najavljeno je za ponedjeljak, 29. rujna s početkom u 13 sati.

Presjecanjem vrpce na glavnom ulazu označit će se predaja na uporabu i završetak radova na obnavljanju prostorija Udruge Zvjezdice, koja brine o djeci s posebnim potrebama s područja županjske Posavine, a koje su nakon svibanjskih poplava obnovili pripadnici Oružanih snaga RH.

>> U gunjanskoj školi otvorena Učionica budućnosti, peta u Hrvatskoj

Komentara 1

MX
Mister X
10:16 27.09.2014.

Umjesto da ljepo ratuju ubijaju islamiste -rade svoj posao ; eto šta oni rade uzimaju kruh sirotinji koja je nema posla i bave se zidarstvom ili keramičarstvom... - Žalosno ali eto još se diče da su trebali toliko mnogo vremena da to naprave .. Znam nebih smio kritizirati nego kao svi ostali bravo naši dečki ... Zato ono prvo ne čitati molim !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije