Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija mosta

Grmoja kritizirao Reinera: U ovoj teškoj situaciji to je neprimjereno

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
03.01.2016.
u 00:03

Građani sigurno ovako nešto ne očekuju. Troškovi ovakve vrste osiguranja su neprihvatljivi, napisao je na Facebooku Grmoja nakon što je Željko Reiner pod rotirkama obišao gužvu na granici

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja osudio je odlazak predsjednika Sabora Željka Reinera u pratnji policije na skijanje. Reiner je danas, podsjetimo, u pratnji dva policijska automobila pod rotirkama zaobišao gužvu i prošao slovensku granicu. 

Grmoja je na Facebooku napisao kako su u teškoj socijalnoj situaciji takvo ponašanje i odlazak na skijanje apsolutno neprimjereni

– Poznato je da Reiner kao predsjednik Sabora spada u prvu kategoriju štićenih osoba i vjerojatno je ocijenjeno da je čekanje u koloni sigurnosni rizik. No, mišljenja smo da je u ovom osjetljivom političkom trenutku, dok još nemamo formiranu vladu, ali i teškoj socijalnoj situaciji takvo ponašanje i odlazak na skijanje apsolutno neprimjereno. Građani sigurno ovako nešto ne očekuju. Troškovi ovakve vrste osiguranja su neprihvatljivi. Ovo nije prvi slučaj nekog visoko pozicioniranog političara koji odlazi na privatno putovanje i koristi osiguranje koje se plaća iz džepova građana ( premijer Milanović 2012.) što je nedopustivo.Imali smo i gorih slučajeva poput korištenja službenog automobila za odlazak na skijanje (ministar Varga). Vrijeme je da se sa takvom praksom prestane i da se političari počnu odgovornije odnositi prema proračunskom novcu koji je zapravo novac građana! – napisao je Grmoja. 

 

Poznato je da Reiner kao predsjednik Sabora spada u prvu kategoriju štićenih osoba i vjerojatno je ocijenjeno da je č...

Posted by Nikola Grmoja on Saturday, January 2, 2016

>> Pod pratnjom policije zaobišli gužvu na granici. Reiner: Vozio sam se u svom autu, vozila me supruga

 

Komentara 494

MA
marmars
23:16 02.01.2016.

Pusić i avionske avanture, Varga i skijaške fore, Opačić i šetnje njenog psića oko Ministarstva, Stazić & ekipa i ljetovanja za 7 kuna na Brijunima...Narod kratkog pamćenja i ispranih mozgova ne zaslužuje bolje.

DD
dr dragon
23:31 02.01.2016.

Pisete da ide na skijanje 200 000 imucnih hrvata!? Jedan od njih je i drugi imucni covjek hr Reiner ! Vjerovatno covjek ide svake god pa i ove! Koliko znamo predsjednik sabora ima drzavnu zastitu i pratnju koju osigurava policija koja mora stititi predsjednika sabora. Zamislite da covjek krene sam i nastrada od nekog lijevog (nedopustena rijec)! Svi bi rekli ,,zasto nije imao osiguranje"?

LO
lokun
00:22 03.01.2016.

Dragi moj Grmoja, neke stvari očito ne razumiješ ali mlad si i jos ces naučiti. Predsjednika sabora se MORA štititi Kam GOD išao i kako išao, poslovno ili privatno. Od granice s Hrvatskom predsjednika je preuzela policija Slovenije na račun građana Slovenije, Grmoja i dalje kad prelazi granice preuzima ga policija države u koju ulazi. Nije odmet nesto i naučiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije