Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila na Twitteru

Jadranka Kosor primila prijeteće pismo. 'Preporučuju mi živo zakopavanje'

27.08.2013., Zagreb - Nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor odrzala je u Hrvatskom saboru konferenciju za medije na temu Lex Perkovic.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.09.2015.
u 16:05

Na njenu poruku osvrnuo se pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević koji se također često suočava sa sličnim prijetnjama

Saborska zastupnica i bivša premijerka Jadranka Kosor na svom je Twitter profilu objavila kako je dobila prijeteće anonimno pismo u kojem se 'preporučuje njeno živo zakopavanje u zemlju'.

 - Samo da vam javim da sam opet dobila anonimno pismo u kojem se preporučuje moje živo zakopavanje u zemlju.Da znate gdje sam ako duže ne tvitam, objavila je Kosor na Twitteru.

Na njenu poruku osvrnuo se pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević koji se također često suočava sa sličnim prijetnjama.

 - Žao mi je. nemam riječi. nažalost, i nama stižu slične čestitke i dalje, odgovorio je Glavašević.

>> Jadranka Kosor: Nije dobro u ovoj situaciji imati raspušten Sabor i tehničku Vladu

Komentara 81

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
16:16 26.09.2015.

Da nisu braća Drobac koje je izbacila iz stana?

Avatar juricamesko
juricamesko
16:10 26.09.2015.

Jaco ostavi se ćorava posla i prestani sebi davati na važnosti. osim tvoje obitelji nikoga u ovoj zemlji nije briga za tebe. umjesto objave na twiteru otiđi u prvu PP.

MA
mause
16:15 26.09.2015.

manje kakaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije