Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad na sdp

'Josipović me neugodno iznenadio', Pusić: 'Svi trebaju smiriti strasti!'

Vlada
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
19.02.2015.
u 11:45

Josipovića je kritizirao i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić

Žestok napad od danas bivšeg predsjednika Ive Josipovića na SDP, stranku koja ga je kandidirala i financirala njegovu kampanju, komentirao je danas i potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

– Predsjednik SDP-a Zoran Milanović napravio je ama baš sve za gospodina Josipovića i za njegovu kampanju i moram reći da je ovo za nas potpuno razočaravajuće – rekao je Grčić, a kratki komentar dala je i prva potpredsjednica Vlade i šefica HNS-a Vesna Pusić poručivši svima (a ponajviše Ivi Josipoviću, nap. a.) da "svi trebaju smiriti strasti".

– Mislim da to nije korektno prema stranci koja mu je financirala kampanju i ljudima koji su mu dali apsolutnu podršku – rekao je ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

Josipovića je kritizirao i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić.

– Josipović me neugodno iznenadio, žao mi je što tako percipira SDP koji mu je omogućio prvi mandat i bio najveći financijski kontributor u drugom mandatu – komentirao je Hajdaš Dončić za televiziju N1.

>> 'Nema smisla da ulazim u SDP kako bih statirao politici koja nije dobra'

>> Josipović je postao politički neprijatelj SDP-u

Komentara 71

VK
vk52
10:20 19.02.2015.

Pravi odraz i slika komunista pametnom dosta.

OB
ObrenM
10:21 19.02.2015.

Slazem se da su napravili "ama bas sve,"da da dodje na vlast,a onda vise"ama bas nista"od njegovih ideja.Nazalost to je kasno spoznao,ali je bar pokazao,da ima ljudskosti.

OB
ObrenM
10:21 19.02.2015.

Slazem se da su napravili "ama bas sve,"da da dodje na vlast,a onda vise"ama bas nista"od njegovih ideja.Nazalost to je kasno spoznao,ali je bar pokazao,da ima ljudskosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije