Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAŽNJA NA NJUŠKALU

Hrvati najviše traže stariji model iPhonea, odmah iza njega je najžešći rival

08.02.2017.
u 19:18

Kada su u pitanju cijene, za novi i zapakirani iPhone 6 morat ćete izdvojiti između 4 i 6 tisuća kuna.

Iako se u prodaji već duže vremena nalazi iPhone 7, posjetitelji Njuškala najviše traže stariju verziju mobitela. iPhone 6 najtraženiji je model na Njuškalu, a odmah iza njega nalazi se najžešći rival - Samsung.

Među 10 najtraženijih uređaja nalazi se čak pet modela iPhonea, tri modela Huaweija i dva modela Samsunga.

Kao i u Appleovu slučaju, posjetitelji više traže stariji model Samsungove Galaxy serije S6 (2. mjesto najtraženijih) iako se na tržištu nalazi i S7.

Na trećem mjestu nalazi se još jedan Appleov uređaj - iPhone 5s dok je iza njega Huawei P9.

Petu poziciju zauzeo je iPhone 7, a na šestoj se nalazi iPhone 6s. Samsung Galaxy S5 sedmi je najtraženiji smartphone na Njuškalu, a posjetiteljima je zanimljiv i Huawei P8 koji se nalazi na osmom mjestu. Mjesto iza njega nalazi se model P9 lite dok je na zadnjoj poziciji iPhone 5

Kada su u pitanju cijene, za novi i zapakirani iPhone 6 morat ćete izdvojiti između 4 i 6 tisuća kuna ovisno o količini memorije dok su rabljeni jeftiniji no to ovisi i o stanju u kojem se nalaze.

Samsung Galaxy S6 je dosta jeftiniji pa se novi uređaj može kupiti već od 2400 kuna, a ako želite potrošiti manje novaca onda ćete se morati zadovoljiti s rabljenim mobitelima.

Top 10 najtraženijih mobitela na Njuškalu:

1. iPhone 6
2. Samsung Galaxy S6
3. iPhone 5s
4. Huawei P9
5. iPhone 7 
6. iPhone 6s
7. Samsung Galaxy S5
8. Huawei P8
9. Huawei P9
10. iPhone 5

>> Kupujete ili prodajete automobil? Evo kakvo je stanje na tržištu!

>> Za ovih pet automobila treba izdvojiti više od 3,3 milijuna kuna

Komentara 2

XX
xxx008
20:17 08.02.2017.

Znaju Hrvati sta valja...a pola tih sto to trazi nema sta za jesti!!Ma nije ni bitno,vazno je imati iPhone ili S6,S7....

DU
Deleted user
22:32 08.02.2017.

Moj THC je najbolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije