Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje smo tema

Didier Deschamps: Nitko nam ne smije prigovarati, pogledajte samo Hrvate

Francuska vs. Republika Irska
Foto: Reuters
1/6
26.06.2016.
u 18:29

– Želim zahvaliti navijačima, bili su fantastični i zaslužili su slaviti na kraju. Zbog njih mi je drago što smo ostvarili dobar rezultat

Francuska je u osmini finala Europskog nogometnog prvenstva pobijedila Irsku s 2:1 i sad čeka pobjednika dvoboja Engleska – Island. Irci su poveli preko Bradyja, a onda je u nastavku susreta Griezmann s dva gola preokrenuo sve i odveo svoju reprezentaciju dalje.

– Bio je to iznimno težak susret, prava drama – kazao je izbornik Francuske Didier Deschamps pa dodao:

– Irci su čak imali i kontrolu utakmici, bilo je zaista napeto. Ovo je važna pobjeda, iako znam da će neki reći "to je samo Irska". No, oni su borbeni, nikad se ne predaju i s njima nikad ne igrate laganu utakmicu. Nitko nam nema pravo prigovarati kako smo igrali, važno je da smo prošli. Pogledajte Hrvatsku, primjerice. Njih su svi vidjeli u polufinalu, a ispali su u osmini.

Nije želio razmišljati o sljedećem protivniku.

– Sutra ću se lijepo opustiti, zavaliti u fotelji i pogledati utakmicu.

Za kraj je dodao:

– Želim zahvaliti navijačima, bili su fantastični i zaslužili su slaviti na kraju. Zbog njih mi je drago što smo ostvarili dobar rezultat – zaključio je Didier Deschamps.

>>Sjajni Griezmann zabio dva gola u tri minute, Francuska nakon preokreta u četvrtfinalu

>>Čačić: Dok god sam izbornik, Srna neće napustiti reprezentaciju

Komentara 13

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:55 26.06.2016.

bojao si se Hrvata i kaznene ekspedicije za SP 98 kada ste nas nezasluženo pobijedili 2-1... Thuram je tada zabio jedina dva gola u repkinoj karijeri.... tada i nikad više ... ni jedan.... zahvaljujući i Zvoni Bobanu koji nije imaoo snage ni da umre....

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
19:42 26.06.2016.

U pravu je Deschamps: "Pogledajte Hrvate, nisu oni imali pomoć sudaca."

NO
Noštromo
20:44 26.06.2016.

što francuzi spominju naše, uopće ne briljiraju kao domaćini. Uostalom našima je već postala tradicija na velikim natjecanjima da poslije odlične utakmice, odigraju lošije pa ispadnu. Najviše mi žao Darija Srne koji je bio za vatrene odličan igrač i čovjek. Zato kapetane ostani još, bar da izborimo SP u Rusiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije