Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak suradnje

Dečak napisao pjesmu Čivri: Premijera danas u 14 sati na 2. programu Hrvatskog radija

marin jurić čivro
Foto: PR FOTO
15.06.2015.
u 10:26

Završetak emitiranja showa The Voice – najljepši glas Hrvatske nije označio i kraj suradnje između mentora i natjecatelja što na ponajbolji način potvrđuju Ivan Dečak i Marin Jurić Čivro

Završetak emitiranja showa The Voice – najljepši glas Hrvatske nije označio i kraj suradnje između mentora i natjecatelja što na ponajbolji način potvrđuju Ivan Dečak i Marin Jurić Čivro. Ivan je naime svojemu finalistu napisao tekst i glazbu pjesme "Dobro jutro svima".

Marinov  prvi singl bit će premijerno emitiran danas u 14 sati na 2. programu Hrvatskog radija u emisiji Music pub Zlatka Turkalja.

Ivan je tako ispunio obećanje koje je dao Marinu u jednoj od emisija, a Marin dobio pjesmu koja mu, kako je otkrio, potpuno odgovara i koja će, očekuje se, biti rado emitirana na radijskim postajama nakon što Univesal Music Hrvatska objavi singl.

Vrlo skoro očekuje se i predstavljanje singla pobjednice The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske – Nine Kraljić kao i autorskog singla Eme Gagro.

>> Marin Jurić Čivro: Oženit ću se svakom djevojkom koja glasa za mene, a slomljeno srce zalijepiti selotejpom

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
12:30 15.06.2015.

cajkuse mogu bit mirne nece bit konkurencije jos dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije