Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačko-neretvanska

Prošli tjedan 18 prometnih nesreća; dvije poginule, četiri teško, a 7 lakše ozlijeđenih

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
21.09.2015.
u 10:55

Za vrijeme trajanja očevida ove prometne nesreće, promet na ovom dijelu se preusmjeravao na lokalne ceste kroz mjesta u Dubrovačkom primorju.

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske  zabilježeno je 18 prometnih nesreća. Radi s o 9 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 9 s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe smrtno stradale, četiri su teže, a 7 ih je lakše ozlijeđeno, obavijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 20. rujna, oko 16.50 sati na državnoj cesti D-8, u blizini mjesta Banići u Dubrovačkom primorju četiri su osobe teže, a jedna je lakše ozlijeđena. Upravljajući osobnim vozilom, zagrebačkih registracijskih oznaka,  32-godišnjak se kretao u pravcu Dubrovnika, kada je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom te skrenuo u suprotnu kolničku traku i udario u osobno vozilo poljskih nacionalnih oznaka kojim se iz suprotnog smjera kretao 60-godišnji poljski državljanin. U ovoj prometnoj nesreći teže su ozlijeđena oba vozača i dvoje putnika iz vozila poljskih nacionalnih oznaka i svi oni su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Lakše ozlijede zadobio je državljanin Poljske koji je nakon pružene liječničke pomoći pušten  kući.  

Za vrijeme trajanja očevida ove prometne nesreće, promet na ovom dijelu se  preusmjeravao na lokalne ceste kroz mjesta u Dubrovačkom primorju.

>> Teška prometna nesreća kod Dubrovnika, četiri osobe ozlijeđene

Komentara 1

LB
lela.baborela
09:43 01.10.2015.

Ja sam uvjek za to kad je čovijek pijan da zove Taxi i da ga odvede kući. I uvjek sam za to pijani čovjek kad sjedne za volan da ga se kazni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije