Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pevec, Sberbank, Prima...

Tražite posao? Pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

poslovna žena
Foto: Thinkstock
21.02.2018.
u 16:57

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

METRO Cash & Carry Hrvatska zapošljava business controllera (m/ž) u Zagrebu. Profil idealnog kandidata uključuje visoku ili višu stručnu spremu (prednost ekonomija) s 1-2 godine iskustva u kontrolingu ili financijskoj analizi u internacionalnoj trgovini. Potencijalni kandidat treba biti timski igrač, orijentiran na ciljeve te na kupce i rezultate. Potrebno je i napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Više o natječaju i samoj prijavi pogledajte ovdje.

Pevec potražuje direktora sektora za pravne poslove (m/ž). Ukoliko imate SS pravnog usmjerenja, položen pravosudni ispit te minimalno 10 godina iskustva nakon položenog pravosudnog ispita, ovaj je posao idealan za vas! Kliknite za ovdje za brzu prijavu i sretno!

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, zapošljava sistem administratora (m/ž) u Zagrebu. Ako vas motivira izazov, inspirira vas postizanje zajedničkih ciljeva i posvećeni ste izvanrednim postignućima, javite se! Vi ste idealan kandidat ukoliko izvrsno poznavajete tehnologiju visoke dostupnosti (MSCS), imate iskustvo u trajanju od 3 godine te izvrsno poznajete Microsoft SQL Server rješenja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje

Prima zapošljava stručnjaka/eksperta u marketingu za rad u Zagrebu. Od kandidata se očekuje osmišljavanje, planiranje i realizacija marketinških kampanja i aktivnosti te razvoj i unapređenje ATL, BTL i digitalnih marketinških koncepata. Također, izrada marketing planova na mjesečnoj i godišnjoj razini te praćenje njihove realizacije. Sve uvjete natječaja pogledajte ovdje

JACKTIME, podružnica luksemburške softverske tvrtke, traži senior backend developera (m/ž) za rad u centru Zagreba. Od potrebnih uvjeta koje morate zadovoljiti traže se studij računarstva, elektrotehnike ili bilo koji drugi srodan fakultet te više od 5 godina iskustva u istom ili u srodnom području. Više o uvjetima natječaja i prijavi pogledajte ovdje.

EUMETSAT, agencija europskih meteoroloških satelita zapošljava tehničara sustava zgrade (headquarters building systems technician m/ž) za rad u Darmstadtu, u Njemačkoj. Za više informacija pogledajte ovdje.

Plodine potražuju više sezonskih radnika za rad duž jadranske obale. Poslodavac nudi stimulativna primanja, rad u dinamičnom okruženju, plaćene putne troškove, osigurani smještaj. Radni period zaposlenika traje od svibnja do rujna. Mjesto rada: od Cresa do Trogira, a cijeli popis radnih lokacija i način prijave pogledajte ovdje

Veleposlanstvo Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj zapošljava vozača za zaposlenike ambasade i sve njihove goste. Da biste se prijavili na ovaj natječaj, od kvalifikacija trebate imati minimalno srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije u trajanju od 10 godina te se trebate fluentno koristiti engleskim jezikom. Prijaviti se možete ovdje.  

Audio Tour, jedna od vodećih tvrtki na području iznajmljivanja tour guide sustava za turističke agencije na području Hrvatske i EU, zapošljava voditelja operacija u Zagrebu. Posao ukljućuje sve operativne poslove vezane za normalno poslovanje ureda, zaprimanje i otpremu opreme ugovorenim turističkim agencijama po gradskim hotelima i ugovorenim kuririma, za cruisere i dnevne preglede grada (Split, Šibenik, Zadar). Riječ je o stalnom radnom odnosu s iznosom plaće od 5 000 kn do 7 000 kn. Prijavite se ovdje.

Alumil Zagreb d.o.o. traži računovođu za rad u Zagrebu, za veliku međunarodnu kompaniju. Poslodavac očekuje kandidata koji ima vozačku dozvolu B kategorije, zna engleski jezik u govoru i pismu te ima iskustvo rada u računovodstvu i financijama, u trajanju od minimalno 3 godine. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar arba_arba
arba_arba
19:51 21.02.2018.

EUMETSAT, agencija europskih meteoroloških satelita zapošljava tehničara sustava zgrade (headquarters building systems technician m/ž) za rad u Darmstadtu, u Njemačkoj. Za više informacija pogledajte. a Real iz Madrida trazi nogometnog strucnjaka (trenera) za rad u Madridu (Spanjolskoj). Za više informacijaa pogledajte. u ogledalo.

TH
than
16:17 22.02.2018.

Ukratko nista novog. Svi traze radno iskustvo, osim na sezonu za trgovca... A iskustvo ce pronaci, pa... Ocigledno u nekoj drugoj drzavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije