Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tele2 ovih blagdana donosi nešto dobro

Tele2
20.11.2020.
u 14:17

Svim novim pretplatnicima Tele2 u blagdanskoj ponudi omogućuje najpovoljniju neograničenu tarifu za samo 1 kunu mjesečno u prva tri mjeseca

Po mnogočemu neuobičajena, 2020. godina donijela je nezapamćene okolnosti koje su utjecale na gotovo cijeli svijet. Od početka novog desetljeća mnogo se očekivalo, no stvarnost je bila daleko od onakve kakvoj smo se nadali. Pandemija koronavirusa snažno je promijenila način na koji živimo i uvela nas u neko novo normalno doba, a razorni potres koji je pogodio Zagreb još je jednom pokazao koliko priroda može biti nepredvidiva.

Mnogi zasigurno jedva čekaju da ova godina završi i da nova, 2021. donese bolja i pozitivnija iskustva i sjećanja. Na veselje mnogih, 2020. godina polako se približava kraju, a dolaze nam i oni ljepši i vedriji blagdanski dani. Kako blagdansko raspoloženje ove godine ipak ne bi izostalo, pobrinuo se i Tele2, koji ovih blagdana korisnicima donosi nešto dobro.

Kako bi dobre vijesti ovih blagdana mogli neograničeno dijeliti pozivima, internetom i SMS-ovima, Tele2 svim novim pretplatnicima omogućuje najpovoljniju neograničenu tarifu za samo 1 kunu mjesečno u prva tri mjeseca.

Usto, sve one koji su već krenuli u potragu za idealnim božićnim darovima za svoje najdraže u novoj Tele2 blagdanskoj ponudi očekuju vrhunski pametni telefoni Samsung Galaxy A51 i Samsung Galaxy S20 FE, Xiaomi Redmi Note 9 Pro ili Huawei P40 Lite po super cijenama, a svi korisnici uz kupnju jednog od navedenih uređaja imaju mogućnost odabira jednog atraktivnog dara po vlastitom izboru – telefona Samsung Galaxy A20e, Xiaomi Redmi 9AT ili LG K22 ili pak pametnog sata Huawei Watch GT 2e. Tako je odabir darova još brži i jednostavniji te su na raspolaganju čak dva vrhunska uređaja po super cijeni, pa tako i dva potencijalna božićna poklona.

Uvijek čineći korak više, kompanija Telemach Hrvatska, koja na tržištu i dalje posluje pod brendom Tele2, i ove godine svim korisnicima donosi blagdansko raspoloženje uz izvrsnu ponudu, vrhunske uređaje i najpovoljniju neograničenu komunikaciju na tržištu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije