Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis IEDC Edukacija

Stručnjak za digitalnu transformaciju s IEDC Bled dolazi na Digital Takeover

Dr. Nenad Filipović, stručnjak za digitalnu transformaciju i direktor korporacijskih obrazovnih programa IEDC - Poslovne škole Bled, na konferenciji će održati predavanje na temu „Mitovi digitalne transformacije“.
01. veljače 2019. u 13:22 247 prikaza
Dr. Nenad Filipović
Pogledajte galeriju 1/2

Dr. Nenad Filipović je predavač, voditelj MBA projekta i akademski direktor IEDC - Poslovne škole Bled, jedne od vodećih međunarodnih institucija takve vrste u Europi te jedne od najuglednijih poslovnih škola na svijetu, ujedno i ovogodišnjeg ekskluzivnog edukacijskog partnera Digital Takeovera.

Na nadolazećoj konferenciji dr. Filipović će održati predavanje na temu „Mitovi digitalne transformacije“ u kojem će se osvrnuti na uvriježene stereotipe o promjenama koje u poslovanju donosi digitalna tehnologija te pokazati što se skriva iza njih. Ilustrirat će ključne dileme s kojima se susreće menedžment poduzeća u našoj regiji te izazove prenošenja svjetskih iskustava u naše okruženje. U svojoj će prezentaciji postaviti ključna pitanja na koja moramo odgovoriti ukoliko želimo u svojem poduzeću iskoristiti digitalnu tehnologiju za pridobivanje konkurentne prednosti.

Na IEDC – Poslovnoj školi vodi kolegije „Poslovni menadžment“ i „Poslovna etika“, a predavač je i na „Programu digitalne transformacije“ koji daje alate i znanje za uspješno vođenje procesa transformacije. U sklopu programa Filipović vodi i seminar „Leading Disruptive Change“ na kojem otkriva kako mobilizirati cijelu organizaciju i postići uspješnu transformaciju

Dr. Nenad Filipović | Autor :

Filipović je inače izvrstan poznavatelj ekonomske situacije u regiji, ali i u svijetu, a osim što je kreator i sukreator brojnih edukacijskih programa IEDC - Poslovne škole Bled, koordinirao je s više od 200 konzultantskih projekata i pružao svoje savjetodavne usluge brojnim međunarodnim kompanijama. Ujedno je bio i osobni mentor više od 40 izvršnih direktora u Srednjoj Europi, a autor je ili koautor sedam knjiga te više od trideset studija slučaja. Gostuje kao predavač na brojnim poslovnim školama u Europi i Sjevernoj Americi, a obrazovao se na nekim od najboljih svjetskih sveučilišta. Magistrirao je na zagrebačkom FER-u u području  računarstva, doktorirao menadžment na Free University of Amsterdam u Nizozemskoj te završio „Stanford Executive program“ na sveučilištu Stanford i „Central and East European teachers program“ na Harvard Business School u sklopu sveučilišta Stanford.

Budite korak ispred promjena u digitalnom svijetu i osigurajte svoje mjesto na Digital Takeoveru! Produljili smo povoljniju cijenu early bird kotizacije te je do 10. veljače možete kupiti po cijeni od 1.375 kn. Redovna cijena iznosi 2.400 kn, a last minute 2.800 kn. Sve novosti o programu pratite na Facebooku i na  službenoj stranici.

poginulo 298 ljudi
Snimke dokazuju da su MH17 srušili separatisti u Ukrajini: ‘Kamo da odvezemo tu krasoticu?’
d
PROLJETNI NATJEČAJ
Najnoviji trend – Pastelno proljeće