Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modernizacija

Putin pozvao tajne službe na gospodarsku špijunažu

putin
AFP
19.12.2010.
u 10:06

Vladimir Putin tvrdi kako ne treba kršiti zakone drugih zemalja čije tajne službe velik dio posla obavljaju uz pomoć legalnih izvora, no smatra da FSB treba pomoći modernizaciji zemlje

Ruski premijer Vladimir Putin pozvao je rusku tajnu službu FSB da se angažira na gospodarskoj špijunaži, jer tako može pridonijeti što skorijoj modernizaciji Rusije. 

- Postoje različite sfere djelovanja obavještajnih službi: tehničko-znanstvene informacije i političke informacije. Smatram da sada, kada nam je jedan od glavnih ciljeva gospodarska modernizacija zemlje, pomoć tajnih službi nije na odmet - ustvrdio je Putin, koji je nekoć i sam bio član KGB-a - tajne policije i obavještajne službe.

Ipak, Vladimir Putin tvrdi kako ne treba kršiti zakone drugih zemalja čije tajne službe velik dio posla obavljaju uz pomoć legalnih izvora. Modernizacija Rusije tek je nedavno postavljena kao prioritet te zemlje, budući da većina Rusije, infrastruktura te tvornice datiraju iz sovjetskog razdoblja.

Komentara 11

OB
-obrisani-
01:16 20.12.2010.

čuj alfija mladi i pamenti rusi, hočeš reči tvoji sixfingersi ko Hodorovski, Abramović, Nevzlin, Berezovski itd samo što se još nius stigli napljačati Rusije i pobječi brači na zapad u Jewropu, JEWSA i Okupirnau Palestinu

Avatar Sidewinder
Sidewinder
18:31 19.12.2010.

Barts: Rusija je oduvijek provodila gospodarsku špijunažu.

BA
Barts
16:56 19.12.2010.

Ako Hilary Clinton poziva na kompletnu spijunazu svih ,Putin je za nju mala beba ,covek poziva samo na industrijsku spijunazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije