Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaganja

Plodine danas otvorile čak tri nova hipermarketa u Hrvatskoj

curkovic2
Boris Ščitar/Pixsell
15.07.2011.
u 14:00

Tri nova hipermarketa otvorena su u Zaprešiću, Dugom Selu i Medulinu ukupne vrijednosti 20 milijuna eura. Do kraja godine pak otvorit će se još centri u Otočcu, Malinskoj, Petrinji, Zagrebu i Karlovcu.

Plodine su danas otvorile tri nova hipermarketa u Zaprešiću, Dugom Selu i Medulinu ukupne vrijednosti 20 milijuna eura, što je rezultat kontinuiranog unapređenja te brzog rasta i razvoja tog drugog hrvatskog trgovačkog lanca.

S novootvorenim hipermarketima sa 200 radnika, od početka ih je godine tako otvoreno šest, a do kraja godine planirano je još pet, ukupne vrijednosti 50 milijuna eura, kazao je čelnik Plodina Mile Ćurković. Izuzetno je, kaže, zadovoljan poslovanjem i planom razvoja kompanije, to više što je, prema rezultatima iz prvog polugodišta 2011., ostvaren planirani rast od 10%.

Do kraja godine otvorit će se još centri u Otočcu, Malinskoj, Petrinji, Zagrebu i Karlovcu.

Komentara 6

UK
Ugo Kajvez
14:15 15.07.2011.

Čiju robu će prodavati?, ................ meni bi se više svidjelo da je naslov glasio da su danas u hrvatskoj otvorene tri nove TVORNICE ............

DU
Deleted user
15:33 15.07.2011.

Kakve veze ima što su zaposlili 200 radnika kada se u ovj državi radi samo na uslužnim djelatnostima. Proizvodnja je ta koja može bar malo spasiti ovu državu iz bankrota. Ali to nije tema ove priče, sve dok neradnici u državnim firmama dobivaju plaču, pa mogu ići kupovati u plodine, dotle će nam biti dobro. A poslije će ići u štrajkove kada Hrvatsku zahvati Grčka kriza.

RO
rotten
21:37 15.07.2011.

ma dajte ljudi meni ovo sirenje podsjeca na jedan kukuriku lanac koji je legao ko avion rastu li rastu a kad banke zavrnu pipu bit ce opet drzi ne daj...nadam se da sam u krivu ali i malo jaci lanci tipa spar,kaufland...ne lete otvarati trgovinu u svakom selu i nemaju tako agresivnu expanziju ali sta oni znaju ipak mi hrvati znamo nabolje kako se zivi na kreditima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije