Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis IEDC Edukacija

Otvaramo li Pandorinu kutiju kada započinjemo digitalnu transformaciju?

Glavni govornik konferencije, prof. Joe Peppard iz MIT-a (SAD), s pravom je spomenuo da automatizacija nereda rezultira još većim neredom
28. veljače 2019. u 14:00 206 prikaza
Digitalna transformacija
Foto: GettyImages

Jedna od tema Predsjedničkog foruma na IEDC- Poslovnoj školi Bled, događaja koji okuplja c-suite menadžere iz CEE regije i šire, bila je digitalizacija kao investicija u promjene. Rasprava koja je bila pokrenuta tijekom foruma kaže da je danas gotovo svaka tvrtka - tehnološka tvrtka. Tehnologija nije usko grlo za transformaciju  nego vrijeme koje je potrebno organizaciji da se prilagodi promjenama.

Glavni govornik konferencije, prof. Joe Peppard iz MIT-a (SAD), s pravom je spomenuo da automatizacija nereda rezultira još većim neredom. Svaka organizacija na putu transformacije mora revidirati svoj poslovni model kako bi mogla iskoristiti dostupnu tehnologiju i dizajnirati digitalnu strategiju koja počinje temeljitim planiranjem, racionalizacijom operacija i procjenom KPI-jeva.

Jednako važno pitanje koje svakako treba imati na umu jest kako možemo bolje služiti našim klijentima.

Ono što znamo jest da bilo kakva promjena, svaka transformacija, a posebno digitalna transformacija, zahtijeva od ljudi da se brzo oduče, nauče i ovladaju novim vještinama. Najsigurnije okruženje za takvo učenje obično nude poslovne škole kao što je i IEDC na Bledu, u kojima se nude programi na temu digitalne transformacije. Jedan od tri modula koji pokriva IEDC je i digitalna strategija, koju predaje prof. Joe Peppard i započet će 11. travnja 2019.

oglasila se
Mikulić pokazala užasne poruke koje je dobila nakon objave o sinu: Nije li te sram, neka djeca stvarno su bolesna
G
PASTELNO PROLJEĆE
Guess nagradni natječaj - uslikaj svoju kombinaciju i osvoji nagrade!