Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tečaj

Najveći pad dolara prema euru u posljednja dva mjeseca

kovanice, dolar
19.07.2010.
u 09:20

Tečaj eura prema dolaru porastao je na 1,30 dolara za euro što je bila njegova najviša razina od svibnja ove godine.

Tečaj eura prema dolaru porastao je na 1,30 dolara za euro što je bila njegova najviša razina od svibnja ove godine. Na deprecijaciju dolara potkraj prošlog tjedna utjecali su nepovoljni makroekonomski uvjeti, prenose portali.

University of Michigan Confidence, koji mjeri povjerenje potrošača u SAD-u, spustio se na najnižu ovogodišnju razinu, a pala je i potražnja za dugotrajnom financijskom imovinom SAD-a. Istodobno je potkraj prošlog tjedna bila nešto veća potražnja za eurom pa je u odnosu na kunu blago porastao na 7,230 kn za euro pa srednji tečaj danas iznosi 7,209416 kuna za euro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije