Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanja

Nadan Vidošević izabran u Upravni odbor Eurochambresa

vidosevic (1)
Davor Puklavec/Pixsell
15.10.2010.
u 15:00

Vidošević kaže da je počašćen priznanjem, no ono je mnogo važnije za HGK koji u odboru predstavlja zemlju koja nije članica EU.

Nadan Vidošević, predsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK), na 108. je Skupštini u Bruxellesu izabran za člana Upravnog odbora Eurochambresa.

Vidošević kaže da je počašćen priznanjem, no ono je mnogo važnije za HGK, koji u odboru predstavlja zemlju koja nije članica EU. Kao udruženje europskih komora, koje artikulira interese poslovnog sektora u institucijama EU, Eurochambres okuplja 46 članica s mrežom od 2000 gospodarskih komora i njihovih nacionalnih udruženja, 19 milijuna tvrtki i 120 milijuna zaposlenih.

Hrvatska gospodarska komora aktivno surađuje posljednjih 10 godina s tim najvećim predstavnikom europskoga poslovnog sektora, a od listopada 2000. HGK je i član Eurochambresa te putem Sektora za međunarodne odnose sudjeluje u brojnim Eurochambresovim inicijativama.

Komentara 1

PR
print
09:03 16.10.2010.

Da su barem naši političari ovako uspješni. Možda je i bolje da nisu jer su toliko nesposobni da ne zaslužuju uspjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije