Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanja

Lj. Puljić među 20 najuspješnijih poslovnih žena Europe u 2010.

puljic
Arhiva Vl-a
25.10.2010.
u 07:59

Starija izvršna potpredsjednica Agrokora jedna je 20 najuspješnijih poslovnih žena u sektoru hrane i maloprodaje prema izboru European Supermarket Magazina (ESM) i Institutea of Grocery Distribution (IGD).

Agrokorova potpredsjednica Ljerka Puljić proglašena je jednom od 20 najuspješnijih poslovnih žena Europe u 2010. godini u sektoru hrane i maloprodaje prema izboru European Supermarket Magazina (ESM) i Institute of Grocery Distribution (IGD), priopćili su iz Agrokora.  

Priznanje Lj. Puljić, starijoj izvršnoj potpredsjednici Agrokora za Strategijske poslovne grupe i marketing te Poslovnu grupu Poljoprivreda, koja se u Agrokoru od 1994. godine bavi i hranom i maloprodajom, ujedno je, ističu i veliko priznanje Agrokoru. Najveća kompanija u Adria regiji, velike napore ulaže u postizanje izvrsnosti i najbolje prakse, što je prepoznato i u širim razmjerima, tako da je priznanje Lj. Puljić jedna potvrda sposobnosti njegova menadžmenta, koji je znao odabrati ispravnu strategiju te njenom dosljednom provedbom konsolidirati poslovanje i učvrstiti vodeću poziciju kompanije u regiji te se čvrsto etablirati i kao istaknuti pripadnik industrije u europskim okvirima, kazali su u Agrokoru.

ESM je vodeći paneuropski časopis o maloprodaji koji čitaju vodeći ljudi iz sektora hrane i maloprodaje, a IGD je ekspert u industriji hrane i maloprodaje. Njihove su nagrade namijenjene dinamičnim poslovnim ženama na vodećim pozicijama u ovome sektoru.

Komentara 2

DO
downunder
08:30 25.10.2010.

Prava za EUJaneza

DU
Deleted user
09:39 25.10.2010.

ne, gospođavjerojatno nije ništa posebno uspješna. ono što je sigurno točno je to da ona korektno odrađuje svoj posao, a sama činjenica da radi u tvrtci koja se bavi proizvodnjom i distribucijom hrane, izdiže ju u ovoj krizi iznad ostalih. da se radi o nekakvim posebnostima, pitajmo se što bi bilo da kojim slučajem gospođa, ili bilo koji drugi naš manager, prijeđe u 3.maj? da li bi se taj 3.maj preporodio i iz gubitaša pretvorio u profitabilnu tvrtku poput viktora lenca npr?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije