Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Finale 12. Lino višebojca u Nedelišću

Finale 12. Lino višebojca u Nedelišću
Foto: Promo
1/5
28.05.2018.
u 13:35

12.000 osnovnoškolaca sudjelovalo u sportskim natjecanjima Lino višebojca u sezoni 2017./2018.

U subotu, 26.svibnja 2018., u Osnovnoj školi Nedelišće održano je finale 12. sezone Lino višebojca na kojem su sudjelovala 24 najbolja višebojca iz 19 osnovnih škola iz svih hrvatskih županija. Najboljih 12 djevojčica i 12 dječaka, pobjednika dosadašnjih natjecanja u 12. sezoni, odmjerilo je snage u nogometu, košarci, atletici, skakanju u vrećama i povlačenju užeta.

Finalna natjecanja, prigodnim su govorima otvorili ravnatelj Osnovne škole Nedelišće Ivica Paić, načelnik općine Nedelišće Darko Dania, član Uprave Podravke Marko Đerek te glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko.

Foto: Promo

U pozdravnom govoru natjecateljima, Marko Đerek, član Uprave Podravke je istaknuo: „Jako mi je drago biti ovdje s vama i što je toliko puno vas prepoznalo Lino višebojac kao odličan projekt koji u djeci njeguje sportski i natjecateljski duh uz mnoštvo zabave i druženja! Vaš osmijeh i veselje najveća su nagrada našem Linu i svima nama u Podravki. Današnjim finalem, završavamo 12. sezonu Lino višebojca, najvećeg učeničkog sportsko-zabavnog projekta koji je prepoznat i izvan granica Lijepe naše. U ovih 12 godina smo, uključujući i današnji, održali 295 Lino višebojaca na kojima je sudjelovalo više od 270.000 djece iz 283 osnovne škole diljem Hrvatske.“

Foto: Promo

Gimnastički nacionalni centar Aton u Nedelišću bilo je premali za sve školarce i njihove roditelje koji su gromoglasnim navijanjem došli podržati sve finaliste, a posebno svoje favorite.

Ovogodišnji pobjednici su Sara Franić iz OŠ Dragutin Lerman iz Brestovca. Nikša Šegović iz OŠ Nedelišće iz Nedelišća.

Male sportaše svojim su dolaskom podržali i poznati sportaši: Branko Ivanković, nogometni trener koji je kao član stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije osvojio broncu na svjetskom prvenstvu u Francuskoj; juniori NK Dinamo kapetan Tom Alen Tomić, Josip Šutalo i Roko Baturina, Snježana Petika, najtrofejnija i najbolja hrvatska rukometašica koja trenutno trenira RK Podravku; Korina Karlovčan, perspektivna mlada rukometašica RK Podravke i juniorska reprezentativka, Kristina Tomić, prvakinja Europe u taekwondou i Deni Andru Razić. osvajač bronce na europskom prvenstvu u taekwondou.

Nakon napetih sportskih natjecanja, svi prisutni su se zabavili uz hitove Zsa Zsae i Damira Kedže.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije