Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Potrošač

Dovedi prijatelja i ostvari popust na struju!

Što više prijatelja dovedete, niži su računi za struju!
13. svibnja 2020. u 09:01 686 prikaza
GEN-I

GEN-I je u svibnju za svoje korisnike pripremio promotivnu akciju u kojoj možete smanjiti račune za struju sebi, ali i prijateljima. Za svakog prijatelja koji uspješno zamijeni opskrbljivača za GEN-I Hrvatska dobit ćete 150 HRK popusta na vašem računu za električnu energiju.

Sudjelovanje u promotivnoj akciji donosi korist i vašim prijateljima. Osim niskih cijena električne energije dobit će 100 HRK popusta pri prvom obračunu.

Kako do nižih računa? Vrlo jednostavno.

Promotivni kod koji ste kao korisnik GEN-I Hrvatska primili putem e-pošte ili u dopisu proslijedite svojim prijateljima koji još nisu naši korisnici. Prijatelji vam osiguravaju uštedu ako najkasnije do 31. svibnja 2020. potpišu Ugovor i Izjavu i pri tom navedu vaš promotivni kod te do 1. studenog 2020. uspješno postanu korisnici GEN-I Hrvatska.

Vaši prijatelji će već za prvi mjesec korištenja dobiti popust u iznosu od 100 HRK na računu za električnu energiju.  A vi ćete sljedeći mjesec nakon početka opskrbe vašeg prijatelja dobiti 150 HRK popusta na računu za električnu energiju. Popusti iz promotivne akcije mogu se iskoristiti nakon uspješne promjene opskrbljivača koja mora biti završena najkasnije do 1. studenog 2020.


Novi korisnici

Pošaljite zahtjev za promjenu opskrbljivača i promotivni kod prijatelja putem mrežnog obrasca ili pozivom na besplatni broju 0800 2558.

Požurite, akcija traje samo do 31. svibnja 2020.

Detaljnije informacije i opće uvjete za sudjelovanje u promotivnoj akciji možete pronaći na: www.jeftinastruja.hr

teške optužbe
Ogorčeni zaposlenici: Bolnicu vode portiri i pralje s diplomom iz Banje Luke
HEINEKEN Hrvatska
UTJECAJ KRIZE
Kafići su i dalje omiljena mjesta za druženje, a evo kako na izazove pandemije gledaju hrvatski ugostitelji