Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vipnet

Dodijeljena priznanja za prvi rođendan platforme – Čini pravu stvar

Čini pravu stvar
PR FOTO
05.06.2017.
u 19:02

Vipnet pružanjem tehnološke podrške pomaže i podržava digitalizaciju nevladina sektora

Najuspješnija udruga bila je Udruga za sindrom Down Međimurske županije koja je prikupila najveći iznos donacija, ukupno 26.435 kuna.

Najpopularnija je udruga Mali zmaj s prikupljenih 10.639 kuna. Najuspješnijim ambasadorom proglašen je Josip Pupić koji je tijekom svog izazova prikupio 16.619 kuna za udrugu Mladi nadareni matematičari Marina Getaldića, dok je u najpopularnijim ambasadorom proglašen Bruno Šimleša s rekordne 62 pojedinačne donacije i prikupljenih 6855 kuna za Udrugu žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU.

Čini pravu stvar jedinstvena je društvena platforma za dobrotvorni fundraising koja svakome omogućava da se angažira i uz pomoć prijatelja i poznanika prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru.

Pokrenuta je u sklopu Vipnetova programa društveno odgovornog poslovanja kako bi na jednome mjestu spojila one koji žele pomoći s onima koji to aktivno čine, piše u priopćenju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije