Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Crobex dostigao rekordnu visinu u više od godinu dana

Burza
Pixsell
31.01.2010.
u 11:13

Rasla je i likvidnost, te se tjedni promet gotovo udvostručio; porastao je za 66 milijuna kuna, na 148 milijuna kuna. Indeks deset najjačih dionica Crobex10 imao je još veći tjedni rast, 3,19 posto i završio tjedan na 1168 bodova

Dok su zbog opreza i povlačenja ulagača američki i europski burzovni indeksi padali, Crobex je prošli tjedan zabilježio rast od 2,22 posto čime je dosegnuo 2203 boda, maksimalnu razinu u više od godinu dana. Prema podacima odjela ekonomskih istraživanja Hypo banke, uslijed veće aktivnosti domaćih ulagača, mjesečni rast u siječnju bio je nadomak deset posto. Rasla je i likvidnost, te se tjedni promet gotovo udvostručio; porastao je za 66 milijuna kuna, na 148 milijuna kuna. Indeks deset najjačih dionica Crobex10 imao je još veći tjedni rast, 3,19 posto i završio tjedan na 1168 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije