Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Brendaonica Instagram Success: Iskoristi potencijal Instagrama za brendiranje sebe ili svog biznisa

Brendaonica Instagram Success
Foto: Promo
1/4
03.10.2019.
u 10:43

Želite li naučiti kako sebe istaknuti na Instagramu te kako privući lajkove i interakciju vaših pratitelja, a sve sa ciljem što uspješnije prodaje vaših usluga ili proizvoda, dođite na Brendaonicu Instagram Success, koja se održava u subotu, 12.10. u BIZkoshnici u Zagrebu.

Nakon više od tri godine i trideset uspješno realiziranih radionica i predavanja s preko petsto polaznika u Puli, Rijeci, Zagrebu i Zadru, Brendaonica će se za sve zainteresirane polaznike, ponovno održati u Zagrebu, u subotu, 12.10. od 9 do 15 sati. Radionicu posvećenu Instagramu pod nazivom: „Brendaonica Instagram Success: Iskoristi potencijal Instagrama za brendiranje sebe ili svog biznisa“, vodit će prepoznatljiv i dinamičan duo,  Morena Milevoj, autorica i nositeljica projekta Brendaonica te stručnjakinja s bogatim iskustvom rada u marketinškim komunikacijama (online i offline) i Tomislav Pancirov, lifestyle poduzetnik i strateg s dugogodišnjim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji na postavljanju komunikacijskih strategija i kampanja.

Foto: Arena Hospitality Group

Na „Brendaonici Instagram Success“, koja je namijenjena freelancerima, mikro i malim poduzetnicima te svima onima koji žele raditi na razvoju i promociji svojeg brenda, polaznici će imati priliku u jednom danu proći osnove komunikacijske strategije i marketinga na Instagramu, od toga kako stvoriti vizualno prepoznatljiv feed te kako formatirati i editirati fotografije i kako ispravno koristiti #hashtagove, do taktika povećanja angažmana objava. Također, naučit će kako kreirati zanimljive Stories koristeći storytelling metodu te kako najbolje iskoristiti Instagram Live opciju, a kako aktivirati pratitelje putem Stories koristeći gifove, ankete i ostale opcije. Naučit će kako osmisliti nagradni natječaj na Instagramu te kako koristiti „User Generated Content“ za promociju svojeg brenda. Osim toga, naučit će kako kreirati mjesečni plan objava i koje aplikacije za to koristiti, kao i zbog čega je Canva važna za vizualno osmišljavanje marketinške strategije brenda na Instagramu te zbog čega je potrebno sustavno pratiti analitiku.

Istina je da živimo u svijetu gdje svi sve znaju o Instagramu, objavljuju dnevno na desetke fotografija i Storiesa, lajkaju i komentiraju svoje omiljene brendove i influencere, no što je sa stručnom i planiranom promocijom osobnog brenda i biznisa na ovoj najbrže rastućoj platformi društvenih mreža? Upravo ćemo to pokušati razjasniti i približiti polaznicima na Brendaonici u Zagrebu.“, kaže Morena Milevoj, osnivačica Brendaonice i jedna od predavačica.

Foto: Arena Hospitality Group

Nalazimo se u jako zanimljivom razdoblju gdje imamo sve veći porast poslovnih rezultata na Instagramu, a ljudima je istovremeno dosta ispraznih priča i umjetnih objava. Autentičnost se kronično traži i bez pravog pristupa nećete ni približno postići uspjeh. Na sreću oni koji ga postignu mogu očekivati pravi hype i ogroman napredak za svoje brendove.“, naglasio je predavač Tomislav Pancirov.

Svi zainteresirani za Brendaonicu u Zagrebu mogu se prijaviti putem linka. Cijena radionice iznosi 990,00 kn.

Za sve dodatne informacije o Brendaonici:
info@brendaonica.com
http://brendaonica.com/ 
https://www.facebook.com/brendaonica
https://www.instagram.com/brendaonica/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije