Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA TEHNOLOGIJA

Blitz-CineStar dogovorio ekskluzivnu suradnju s 4DX-om

kino
29.07.2013.
u 11:51

Filmove u 4D-u moći će gledati posjetitelji nekoliko multipleksa u Hrvatskoj i još nekoliko zemalja bivše Jugoslavije

Blitz-Cinestar dogovorio je ekskluzivnu suradnju s CJ 4DPLEX-om, prvim svjetskim 4D kinom za igrane filmove. U takvom će iskustvu gledanja filmova zahvaljujući ovom ugovoru moći uživati posjetitelji nekoliko multipleksa u Hrvatskoj i još nekoliko zemalja bivše Jugoslavije, javljaju iz Blitz-Cinestara.

- Blitz-CineStar kontinuirano ulaže u instalaciju najmodernije tehnologije u svoje multiplekse, koji su opremljeni u skladu s najnovijim svjetskim stan­dardima. Blitz-CineStar je prvi u regiji u svoja kina uveo digitalnu 3D tehno­logiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, IMAX i Gold Class formate. 4DX je još jedan poseban kino doživljaj kojim ćemo ugoditi našim korisnicima, a koji će multipleksima CineStar osigurati dodatnu dozu ekskluzivnosti i uzbuđenja - izjavio je Damir Milinić, član uprave Blitz-CineStara.

- 4DX kina daju dodatnu vrijednost kinoprikazivačima i pomažu im u ostvari­vanju prihoda, a pružaju vrhunski doživljaj koji se ne može ponoviti kod ku­će - rekao Byung Hwan Choi, predsjednik uprave CJ 4DPLEX-a.

>> Čak 28 gradova imat će do jeseni digitalna kina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije