Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

BizDil – virtualni sustav nabave za male i srednje poduzetnike

Model suradnje online nabave temelji se na uspješnosti prodaje, a to je ono što dobavljačima najviše i odgovara
16. listopada 2012. u 08:42 1 komentara 25 prikaza
'bizdil2i_nnn_unu_0000jpg'
Foto: ''

Portal BizDil prvi je online sustav nabave, a osnovna ideja je malim i srednjim tvrtkama olakšati, ali i pojeftiniti nabavu proizvoda i usluga te postati virtualni odjel nabave. Prodajni alati su i akcijske ponude proizvoda i usluga koje su dostupne u top ponudama tjedna i u stalnim ponudama – to su oni proizvodi i usluge za kojima postoji konstantna potreba poput usluge grafičkog dizajna, edukacije zaposlenika, izrade web stranica, uredskog namještaja, profesionalnog fotografiranja i slično, pojasnio je osnivač i pokretač portala Slavko Gazić.

Osim akcijskih ponuda razvijen je i sustav nabave "MojaNabava" kojim tvrtke mogu slati pitanja za ponude za različite proizvode i usluge prema unaprijed odabranim dobavljačima. Nakon toga se poslovna korespondencija odvija izravno između kupca i dobavljača.

– Na ovaj način postajemo virtualni odjel nabave u tvrtkama koje takve odjele nemaju. Pojednostavljeno, portal BizDil je središnje mjesto nabave na kojemu mali poduzetnici mogu kupovati proizvode i usluge po posebnim cijenama te mogu zatražiti ponude za druge proizvode i usluge prema svojim potrebama i željama. Mali i srednje veliki poduzetnici kroz BizDil dobivaju novu prodajno-marketinšku platformu putem koje mogu ne samo kupovati nego i ponuditi svoje proizvode i usluge. Kompletan model suradnje temelji se na uspješnosti prodaje i to je ono što dobavljačima najviše i odgovara.

Prodajni proces prilagođen je načinu funkcioniranja malih tvrtki. Prodaja i plaćanje akcijskih ponuda obavljaju se izravno na portalu i to avansno i nema nikakve mogućnosti da se proizvod ili usluga ne plate. Dakle, dobavljaču je zajamčeno da će njegov proizvod biti plaćen. A hoće li pojedini proizvod i usluga biti dostupni i fizičkim osobama odlučuje isključivo dobavljač.

– Naše je načelo da na BizDilu imamo kvalitetne i pouzdane dobavljače. A svi zainteresirani svoje prijedloge mogu poslati e-mailom na info@bizdil.hr. Tek smo počeli s radom, željeli bismo se prvo etablirati na domaćem tržištu, a potom ćemo razmišljati i o širenju u regiju. Otvoreni smo za suradnju i investitore, a u planu imamo i neke druge marketinško-prodajne alate te povezivanje s institucijama kao što je HGK te da zajedno potičemo razvoj malog i srednje velikog poduzetništva – kazao je Slavko Gazić.

ZDRAVI ZUBI
Bolesti desni mogu izazvati čak i infarkt!

A1 izdvaja za Vas

  • lutomirski:

    to bi funkcioniralo kad bi bilo u ovoj drzavi kuapaca a ne samo nabavljaca i jebaca, nema u HR sansu za poduzetnistvo jer nema niko novaca...