Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Forbes

Bill Gates: Skradin je najljepše mjesto za ljetovanje

Bill Gates s obitelji na ljetovanju u Skradinu
Hrvoje Jelavić
06.06.2010.
u 08:02

Gates je pak sa svojom obitelji već nekoliko puta posjetio naš Skradin i, čini se, nikako da se zasiti tog malog raja na zemlji, gdje je još 2004. prvi puta uživao.

Ako imate sav novac ovoga svijeta, gdje biste ljetovali? Odgovarajući na to pitanje američkom magazinu Forbesu, vlasnik Microsofta i drugi na ljestvici milijardera svijeta Bill Gates izabrao je Hrvatsku - točnije Skradin, u kojemu je već bio nekoliko puta.

Ranč u Koloradu ili ruralnoj Irskoj, safari u Serengetiju, sportska rekreacija u Hamptonu, Aspenu ili na Karibima, samo su neke od destinacija i oblika zabave koje privlače bogataše poput naftnog magnata Kelcy Warrena, filmaša Stevena Spielberga ili tehnološkog milijardera Toma Siebela. 

Gates je pak sa svojom obitelji već nekoliko puta posjetio naš Skradin i, čini se, nikako da se zasiti tog malog raja na zemlji, gdje je još 2004. prvi puta uživao u šetnjama ulicama gradića s oko 3800 stanovnika i dobroj hrani u lokalnim restoranima.

Oduševljen je i Nacionalnim parkom Krka i njegovim vodopadima poput Skradinskog buka, a njegovi dojmovi ove godine u Skradin možda privuku još kojeg svjetskog milijardera, kakvi povremeno već krstare jadranskom obalom.

Komentara 28

VI
vidimškoj
22:24 06.06.2010.

laketaho99@ seljo,ni jezik ne znaš a ti si doša pričat o Dalmaciji.Rintaj po svojoj švabiji i ne laprdaj.

VI
vidimškoj
21:07 06.06.2010.

laketaho99 @ ajde ne laprdaj o moru i Dalmaciji ona je za vas seljake Kalifornija. Ako si tako vridan šta nisi osta ovde rintat za ovu lopovsku vladu i gradit Hrvatsku nego si pobegel japici pod skute.

OB
-obrisani-
16:30 06.06.2010.

vidimskoj- pa kakav bi ja vragu hrvat bio da ga nisam posjetio, sve vodece zemlje vodece ssu u svemu: u hrani, izumima, elektronici i sad da dodje jedan mali skradin i nosi se sa ovim koji su mestri svog zanata, pa kaj ti stvarno vjerujes da ti mozes ne vrhunskog kuhara vec malo boljeg dobit za 4 ili 5,000$-kaj je tebi i gdje vragu zivis, moja mama nije \"vrhunski\" kuhar ali kuha i pece najbolje za mene, hvala bogu nisam bogec bistricki, nekaj sam i vidio i probao, na koncu koliko si to hrvata mogu priusciti jedan argentinski bif ili bif od bizona, jasno u birtiji, kad govedji kosta 150 kuna hehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije