Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čarolija bijele noći

American Express proslavio 40 godina u Hrvatskoj

american express (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/7
29.05.2012.
u 23:45

Zadovoljni smo odazivom, došlo je više gostiju nego smo očekivali, a atmosfera je odlična, rekao je direktor uprave PBZ Carda Mislav Blažić

Gotovo tisuću ljudi okupilo se u utorak navečer u galeriji Lauba povodom 40 godina America Expressa u Hrvatskoj. Među korisnicima kreditne kratice, kojih je bila većina, pojavilo se i mnoštvo osoba poznatih javnosti. Pa su tako u galeriju na zagrebačkom Črnomercu došli Tončica Čeljuska, bračni par Harapin-Zalepugin, Saša Šekoranja, Vesna Škare Ožbolt sa suprugom, Davor Meštrović i drugi.

- Zadovoljni smo odazivom, došlo je više gostiju nego smo očekivali, a atmosfera je odlična, rekao je direktor uprave PBZ Carda Mislav Blažić. 

Program je počeo u 22 sata, a goste je pozdravio Duško Ćurlić. Zabavljala ih je i klapa Libar, a potom Ana Rucner. Gost iznenađenja bila je Nina Badrić.

Tematski parti na kojem su uzvanici morali odijenuti crno-bijele oprave završio je simulacijom padanja snijega koji je počeo "padati" na kraju Ninina nastupa i tako dočarao  "čaroliju bijele noći" kako su organizatori nazvali ovu večer. 

Komentara 4

KR
kreont
08:08 30.05.2012.

Neka propadnu debili jedni. Samo skupo naplaćuju svoje usluge a ništa se za to ne dobije. Sve što kupujete uz pomoć njihove kartice dosta je skuplje. U mađarskoj više puta mi nije prihvaćalo ovu karticu kao platežno sredstvo, da ne bi bilo zabune nije radilo ni prijatelju. Od amerikena nikada nisam dobio objašnjenje. Pri kupnji cipela osrednje cjene također nisam mogao platiti amerikenom, nikada nisam dobio objašnjenje. Nastali dug je nekom "čudnom" metodom progresijski na 101 potenciju rastao, a za to nisam nikada dobio riješenje niti objašnjenje. Tako se sigurno ne ponaša american u svijetu.

OB
-obrisani-
14:01 30.05.2012.

Prevarantska tvrtka na čelu s direktorom Blažićem, a ništa bolji nisu ni direktorica Kovač i njezin potrčko Filipović. Ovaj na slici, pored Duška, zove se Lučić i jedini nešto vrijedi među ovom boranijom, ali to je zato jer čovjek radii u PBZ-u. Prije mnogo godina skupo su naplaćivali koverziju dolara u euro, a danas su im prava korisnika zadnja rupa na svirali. U svijetu Amex, osobito pri internetskoj trgovini, najslabije kotira, ali na Balkanu vrijede neka druga pravila. Hypo, hypo, hura za Amex!

AN
ankicascreiber
14:23 30.05.2012.

nema što sve sama intelektualna elita, specijalno ove frajle u minicama od kartica na prvoj slici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije