Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZE BEZ PROBLEMA

Kupujete automobil? Obavezno pogledajte ovu listu, s njima nećete imati puno problema

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
20.08.2023.
u 09:31

Neki od tih modela ne prodaju se u Europi.

Zašto je Toyota najprodavanija marka automobila na svijetu i zašto Honda uživa veliku popularnost u Americi i mnogim dijelovima svijeta? Odgovor na to pitanje daje popis Consumer Reportsa o automobila koji s najmanje problema mogu prijeći više od 300 tisuća kilometara.

Na tom popisu dominiraju japanski proizvođači Toyota i Honda, a jedini 'uljez' među njima je Ford sa svojim modelom F-150. Corolla, 4Runner, Highlander, Camry, Sienna, Prius i Tacoma Toyotini su modeli koji su se našli na tom popisu. Honda je na ovu pohvalnu listu stigla s modelima Civic, Pilot, CR-V i Accord, javlja RevijaHAK.

Neki od tih modela ne prodaju se u Europi.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Da ti se sledi krv u žilama: Uletio u "škarice" kod Sinja i za dlaku izbjegao frontalni sudar

Komentara 11

EF
Efendi
10:07 20.08.2023.

Dobar dio tih modela se uopce ne prodaje kod nas.

Avatar horuk
horuk
13:21 20.08.2023.

Tako da su kod nas najprestižniji automobili iz Njemačke najmanje kvalitetni ali najskuplji. Ali oni samouvjereno kažu da njihova auta toliko vrijede. Japanci su bolji a i Kia i Hyundai su isto bolje kvalitete.

Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
11:24 20.08.2023.

Najmanje kvarova ima auto koji se ne vozi :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije