Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bi li Steve Jobs odobrio novu seriju iPhone uređaja?

iQ magazin
VL
PR
Autor
PR članak
26.09.2013.
u 16:26

iQ magazin za tehnologiju, znanost, internet, društvene mreže, gadgete i trendove

U novom broju iQ magazina doznajte što smo pronašli na IFA-i – najprestižnijem sajmu potrošačke tehnologije u Berlinu. Isprobali smo revolucionaran Google Glass, razgledali pametne satove, nove moćne smartphone mobitele i proučili novu tehnologiju koju ćemo pronaći u novoj generaciji televizora.

Provjerite novosti koje donose novi iPhone uređaji i diskusiju o tome bi li legendarni Steve Jobs odobrio novu seriju.

Fotoaparat u sklopu mobitela postaje sve bitnija stavka korisnicima pa smo za sve fotoentuzijaste pripremili veliki test fotomobitela koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji uređaja.

U intervjuu s astrofizičarkom Vernesom Smolčić naučite sve o njenom istraživanju supermasivnih crnih rupa, o budućnosti mliječne staze i postanku svemira.

Istražili smo i vozila budućnosti. Hoće li se obistiniti razne maštarije iz SF filmova i koliko su nam doista blizu takva dostignuća s obzirom na to da je već postavljen koncept Hyperloopa koji bi nas mogao transportirati vrtoglavim brzinama i do 1200 km/h uz minimalne troškove (cca 20 dolara po putniku).

Pročitajte i specijal o Biologiji i znanosti u moru: Kako se danas istražuju dobri dupini? Što sve znamo o njima, jesu li agresivni, opasni ili zaigrani?

Donosimo i popularne chatove, nove pokušaje društvenih mreža te mnogo više novosti i zanimljivosti iz svijeta tehnologije u novom broju iQ magazina. Potražite ga za 9,90 kn na svim kioscima.

+ DAR čitateljima!

Uz svaki broj iQ magazina, Hrvatski telekom vam daruje navlaku za mobitel.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?