Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti Automobili

S mužem čekala na semaforu, a onda je svog automehaničara uhvatila u (ne)djelu

Automehaničar je tvrdio da je riječ o probnoj vožnji, a na njegovu stranu stali su i neki korisnici društvenih mreža
07. rujna 2017. u 18:06 22 komentara 76291 prikaza
automehaničar
Foto: Facebook

Jeste li se ikada pitali što automehaničari rade s vašim automobilom koji ste im dovezli na popravak? Jedan par iz SAD-a imao je priliku to doznati, a iskustvo nije baš bilo ugodno.

biker NEOBIČAN SUKOB 'Opaki bajker' napao vozača auta pa izvukao deblji kraj

Mari Agredano-Quirino i njezin suprug ostavili su svoj Chevrolet Camaro u autokući u Montabellu u Kaliforniji radi zamjene ulja i popravka klimatizacijskog uređaja. Malo kasnije vidjeli su automehaničara kako se vozika u njihovu autu i odlazi kupiti hranu. 

Dok je vlasnica uvjerena da se automehaničar vozio u njezinu autu zbog uživanja, on je tvrdio da je riječ o probnoj vožnji, a na njegovu stranu stali su i neki korisnici društvenih mreža koji smatraju da se, na primjer, klima-uređaj mora testirati u vožnji te da nije ništa strašno ako je automehaničar pritom skočio do restorana.

Vlasnica i njezin suprug svoj su auto spazili dok su čekali na semaforu.

– Moj suprug je rekao: "Draga, mislim da je to naš auto". Pa smo ga slijedili. Vozio je tako brzo da ga nismo mogli ni stići – objavila je Agredano-Quirino na Facebooku.

Napokon su uspjeli stići automehaničara kada je stao kupiti hranu u drive-through restoranu. Uslijedilo je neugodno sučeljavanje.

– Rekla sam mu: "Koji k.... radiš s mojim autom"? Nije me mogao ni čuti jer je puštao glasno glazbu sa spuštenim prozorima. Dok je utišavao glazbu rekao je: "Ovo nije tvoj auto". Rekla sam mu da jest i da sam ga upravo ostavila na servisu. Potom je rekao: "Samo sam ga odvezao na probnu vožnju". Pitala sam ga uključuje li probna vožnja i kupnju hrane u mojem autu. On je potom rekao: "Prestani, nerviraš me", napisala je vlasnica auta.

Dodaje kako je mehaničar potom krenuo unatrag, a da nije ni pokupio naručenu hranu, te je pritom ogrebao kotače. Odmah su otišli u autokuću, ali ondje su im rekli da ne mogu naći njihovo vozilo, piše NBC LA. Vlasnik servisa Chris Teague na Facebooku je poručio da je riječ o neugodnom incidentu, da ne podržavaju ovakvo ponašanje te da se neće ponoviti. Vlasnici Camara ponudili su novčanu naknadu, ali ona je odbila.

Tko je u pravu?

 • Vlasnica - automehaničar nije to smio učiniti 82,25%
 • Automehaničar - sigurno je bila riječ o probnoj vožnji 14,50%
 • Ne znam 3,25%
auto Nevjerojatna snimka Kao na filmu: Automobilom letio kroz zrak pa se zabio u zid motociklist Tko je u pravu? Motociklist izvrijeđan na internetu nakon što je očitao bukvicu vozačici krađa auta NE IDE TO SAMO TAKO Evo što se dogodilo naoružanom pljačkašu koji je htio ukrasti Ladu
Goran Ivanišević
ĐOKOVIĆEV TRENER
Goran Ivanišević: Uništio mi je život, zbog njega nisam mogao spavati
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
 • Avatar taqa
  taqa:

  Dobro su prošli Moglo je biti i tragova sperme

 • petruss:

  Strašno, nikom se ne ponovilo, ovo me toliko uzrujalo da danas ne budem izlazio iz svoga auta.

 • Avatar taqa
  taqa:

  Da li je mehaničar u HDZ-u ?Da li je prevozio ploče sa natpisima? Da li je bračni par jugonostalgican? E, to nas zanima,to je naša hrana.